Finance Manager till Newsec

Finance Manager till Newsec

Nu söker vi en Finance Manager till Newsec, till kontoret i centrala Göteborg. Här får du chansen att bli en del av ett bolag i stor tillväxt, med kollegor som brinner för sitt jobb!

Att jobba på Newsec innebär att du får arbeta tillsammans med de främsta specialisterna på norra Europas fastighetsmarknad. Med ovärderlig kompetens och stort engagemang finner du medarbetare som tar sig an utmaningar tillsammans för att leverera tjänster i världsklass inom ekonomisk förvaltning.

Arbetet är självständigt och för att trivas i rollen behöver du vara kund- och affärsfokuserad, kommunikativ, proaktiv, vara en problemlösare och en god lagspelare.

Om rollen:

I rollen som Finance Manager kommer du att vara en nyckelperson i Newsecs fortsatta tillväxtresa och det är därför viktigt att du förutom din kunskap inom redovisning och rapportering har ett analytiskt/affärsmässigt tänk och engagemang.
  • Ansvara för daglig arbetsledning och coachning av ditt team.
  • Ansvar för redovisningen och att legala och skattemässiga kravs efterlevs
  • Ansvar för månads-, kvartals-, årsbokslut samt kassaflöde
  • Delaktig och stöd i analyser och ekonomiska frågor till verksamheten
  • Ansvar för budget- och prognosprocessen
  • Ansvar för likviditetsuppföljning och likviditetsprognos
  • Kontinuerligt arbeta med utveckling och processförbättringar
Vem är du?

För att trivas i rollen som Finance Manager är du flexibel och lösningsorienterad, uppskattar en prestigelös organisation med frihet under ansvar och besitter god förmåga att prioritera arbetet i en föränderlig miljö.

Vi ser att du har erfarenhet av budget- och prognosprocesser samt flerårig erfarenhet av redovisning och skatt. Du är en erfaren ledare, bra på att bygga affärsrelationer och är stark på kommunikation och problemlösning. Kanske började du din karriär som revisor eller liknande?

Du är en driven person har en stark affärsförståelse och gillar proaktivitet. Vidare har du relevant akademisk utbildning t ex civilekonom, ekonomie kandidat, master eller motsvarande.

Tillsammans med Newsec vill du fortsätta att utveckla ett av Sveriges största bolag inom fastighetsförvaltning och vara en viktig del av deras utvecklingsresa!

Har vi väckt ditt intresse?

I denna rekrytering samarbetar Newsec Asset Management med Mpya Finance. Vi ser fram emot att få din ansökan via mpyafinance.se så snart som möjligt. Har du frågor kring tjänsten kontakta ansvariga rekryteringskonsulter Linda Målberg, linda.malberg@mpya.se, eller Elin Antonsson, elin.antonsson@mpya.se. Intervjuer och urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan snarast möjligt.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Newsec - The Full Service Property House in Northern Europe - erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Vi är ett partnerägt bolag med ca 1 700 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Newsec är Nordens ledande fastighetsförvaltare. Vi har en hög tillväxttakt och efterfrågan på våra tjänster ökar.