Transaktionsrådgivare till Newsec Capital Markets, Göteborg

Transaktionsrådgivare till Newsec Capital Markets, Göteborg

Newsec Capital Markets i Göteborg är en del av Newsec koncernen och vi är idag 15 medarbetare. Bolaget har lång och gedigen erfarenhet och kompetens inom transaktionsrådgivning i fastighetsaffärer och vi har vårt kontor mitt på Avenyn i Göteborg. Läs mer på Capital Markets.

Till vårt team i Göteborg söker vi en driven och engagerad transaktionsrådgivare med ett genuint intresse för fastigheter och affärer.

Rollen och dig vi söker
I rollen som transaktionsrådgivare har du en projektledande roll med helhetsansvar att driva och genomföra köp- och säljrådgivningsuppdrag inom hyreshus och kommersiella fastigheter. En viktig del i arbetet är att kunna skapa och initiera nya affärer varför det är viktigt att du trivs bra i en säljroll och gillar att nätverka bland kunder. Det är även en stor fördel om du har ett upparbetat kontaktnät i branschen.

Vi söker dig som har en relevant högskoleutbildning (förslagsvis fastighetsmäklare, ekonomi, lantmätare) och har några års erfarenhet av fastighetsbranschen eller kvalificerad försäljning. Vi skapar själva vårt säljmaterial varför du bör kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska. Som person har du drivet att arbeta mot uppsatta mål, en positiv inställning och trivs i en prestigelös företagskultur.

Inom Newsec har du goda möjligheter att utvecklas i din karriär. Vi arbetar för att våra medarbetare ska trivas och växa på jobbet. Det är viktigt för oss att Newsec upplevs som en rolig och utvecklande arbetsplats där kompetens och samarbetsvilja värdesätts.

Det är viktigt för oss att du vill arbeta i enlighet med vår värdegrund Passion för kollegor och kunder och att Du känner för våra kärnvärden: excellens, innovation och integritet. Du trivs i en kunskapsbaserad organisation där medarbetaren sätts i första rummet och delar vår övertygelse att nöjda medarbetare ger oss nöjda kunder.

Ansökan
Välkommen att ansöka med bifogat CV och personligt brev senast 24 februari. I denna Rekrytering samarbetar Newsec med Jerrie. Vid frågor är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Helena Bruman på tel. 0735-405262.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Account Manager, Fastighetsmäklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Jerrie AB
Sista ansökningsdag 24 feb 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Newsec - the Full Service Property House in Northern Europe - erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett brett utbud av tjänster inom förvaltning (Property Asset Management) och rådgivning (Advisory). Newsec grundades 1994 och är partnerägt. Idag har bolaget ca 1 800 medarbetare fördelade på ett 20-tal kontor i norra Europa.