Supplier Relationship Manager

Supplier Relationship Manager

Logistiker | Speditör | Materialplanerare | Transport | Supply Chain Planner

Uppskattar du varierande arbetsdagar och ett högt arbetstempo? Stimuleras du av problemlösning och har förmågan att se helheten av ett logistikflöde? Är du driven och gillar att ha stora kontaktytor? Då kan tjänsten som logistikkoordinator hos vår kund inom fordon / transportindustrin vara något för dig!

Om dig
Som Logistikkoordinator / Supplier Relationship Manager kommer du bli en del av ett internationellt team i kundens organisation för leverantörssupport bestående av tretton medarbete. Tillsammans ansvarar ni för att driva utveckling och krishantering av kundens leverantörer kopplat till materielleverans, transport, relationsbyggande och coachning. Avvikelser som kan förekomma är exempelvis försenade leveranser, brist på råvara, samarbetsproblem m.m. När möjlighet finns, ser vi också att du motiveras av att förbättra och effektivisera processer för dig och dina kollegor i funktionen som Logistikkoordinator / SRM.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

·      Krishantering och coachning för leverantörer i form av actions på avvikelser, både proaktivt och reaktivt.

·      Relations- och nätverksbyggande av interna och externa kontakter.

·      Utveckling och processförbättring av rollen som Logistikkoordinator / SRM.

Om dig
Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning (eller erfarenhet som kan bedömas likvärdig) inom Logistik, Supply chain eller annan liknande inriktning. För att lyckas i tjänsten bör du vara trygg i din kompetens och kunna hantera tempofyllda miljöer. Vi ser därför att du har minst två års erfarenhet av koordinering av transporter och/eller leverantörskontakter, gärna på en internationell nivå. Vidare kommer du att arbeta i en global organisation, det är därmed väsentligt att du behärskar svenska så väl som engelska flytande. Har du även goda kunskaper i Officepaktet och Excel är detta tjänsten för dig.

Som person ser vi att du stimuleras av att lösa problem. Du tycker om att ta egna initiativ och har förmågan att se helheten för att kunna prioritera upp din arbetsdag. Vidare beskriver du dig själv som snabblärd och tar gärna dialog med kollegor för att hitta optimala lösningar.

Övrigt
Detta är en proaktiv annons för kommande uppdrag hos vår kund!
Anställningsform: Långsiktigt konsultuppdrag med stora möjligheter till överrekrytering.
Placering: Göteborg
Lön: Genomsnittlig månadslön.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då processerna kan gå fort, vi kanske redan har ditt näst uppdrag inne? Vi på Needo ser fram emot att höra från dig!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)