Key Account Manager

Key Account Manager

Key Account Manager
Göteborg

Har du en bakgrund inom Automotive eller liknande och drivs av att utveckla affärer? Då kan du vara vår nya Key Account Manager.

Arbetsbeskrivning
Som Key Account Manager ansvarar du för försäljningen till etablerade såväl som tillväxtkunder inom fordons- och tillverkningsindustrin. Du arbetar strategiskt för att bibehålla och utveckla våra affärer med stort fokus på tillväxt och lönsamhet. Du är ansvarig för kundrelationen, förhandling och arbetar mot tydliga budgetmål samt andra KPI:er. Du kommer ha ett nära samarbete med både innesäljare och applikationsingenjörer och rapporterar till vår VD, Sofia Jorpes, som är placerad på Göteborgskontoret.

 

"Nedschroef som företag är en bra mix av det stora företaget med en global närvaro, kombinerat med flexibiliteten som finns i mindre bolag. Det är något jag värdesätter och ser som en konkurrensfördel på marknaden.

Att ansvara för ett team som sitter runtom i Europa ställer krav på ett eget ansvar och driv, men ställer också krav på närvaro från mig som ledare. Jag sätter stort värde i individen och ger den frihet som krävs för att lyckas med uppdraget."

- Anders Nyqvist, Account Director

Läs mer om vad kollegorna John och Anna har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/nedschroef

 

Vi erbjuder
Hos oss kommer du få stor frihet och vara ytterst ansvarig för specifika nyckelkunder inom fordons- och tillverkningsindustrin. Du kommer besöka våra fabriker och interagera med kollegor nationellt och internationellt för att få bästa möjliga förutsättningar att lyckas i din roll. Du erhålls konkurrenskraftig lön, bonus och tjänstebil om så önskas. Alla medarbetare har försäkringspaket samt generöst friskvårdsbidrag.

Din profil
För att lyckas i denna roll har du tidigare arbetat som Account Manager eller motsvarande med stora nyckelkunder. Du är van vid komplexa förhandlingar och att presentera både kundspecifika och behovsanpassade lösningar. Som person är du serviceinriktad, ansvarstagande och har god genomslagskraft och kapacitet att övertyga din omgivning, genom en ödmjuk framtoning. Du har god förståelse för kunders behov och har förmåga att förmedla information internt för att säkerställa effektiv kommunikation.

  • Du har en bakgrund från automotive, tillverkningsindustrin eller motsvarande
  • Duktig på att hantera ett stort nätverk med många kontaktytor
  • Du är en van användare av Officepaketet, främst Excel
  • Du behärskar affärsmässig svenska och engelska väl i tal och skrift. Tyska är meriterande

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Nicklas Jonsson. Du når Nicklas på 031-70 45 190.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Företagsbeskrivning
Nedschroef är ledande inom metallformning, tillverkning av delar och maskiner. Företaget har sitt huvudkontor i Nederländerna och sysselsätter mer än 2 400 personer och har produktionsanläggningar, försäljningskontor och distributionscenter på 24 platser över hela världen.

Under decennierna har vi byggt upp förtroende med många välkända varumärken över hela världen. Vårt arbete för dem är viktigt, eftersom vår pålitlighet har en inverkan på deras vardag. Våra medarbetare är väl medvetna om det och brinner för sitt jobb och är mycket stolta över det. Eftersom vi aldrig tar våra kunders förtroende för givet, skapar vi en stark känsla av integritet. Det betyder att vi alltid strävar efter att vara transparenta, ärliga, uppriktiga och diskreta i vår kommunikation med dem, såväl som inom vår personal.

Var och en av våra anställda är en uppskattad medlem av vårt globala team som bidrar med unika insikter och färdigheter. Vi omfamnar deras mångfald och främjar samarbete mellan dem. Dessutom välkomnar vi transformation och tittar på nya idéer med ett öppet sinne. Vi uppmuntrar också våra medarbetare att engagera sina talanger inom teknik, entreprenörskap och effektivitet. Dessa faktorer tillsammans gör det möjligt för oss att ta itu med våra kunders mest utmanande frågor.

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare, Försäljning, Key Account Manager, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 30 okt 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!