Sommarjobb som lagermedarbetare till NTEX Inrikes!

Sommarjobb som lagermedarbetare till NTEX Inrikes!

Har du ännu inte hittat jobb inför sommaren? Trivs du i ett högt arbetstempo och har dessutom truckkort A+B?
Perfekt, NTEX Inrikes söker just nu lagermedarbetare som kan täcka upp under sommaren. Vi arbetar med löpande urval, varmt välkommen in med din ansökan redan idag!

Information om tjänsten:
Professionals Nord söker för NTEX Inrikes AB:s räkning lagermedarbetare för att täcka upp sommarledigheten under perioden v.24-v.34. Tjänsten är en del av vår personaluthyrning, vilket innebär att du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos NTEX Inrikes AB.

På Kärrlyckegatan i Göteborg välkomnas du till ett fartfyllt lager där NTEX dagligen får in lastbilar med pall som lastas av av dig och dina kollegor. När varorna ska ut till NTEX kunder är det du och dina kollegor som i tighta samarbeten bidrar med effektivitet och hög leverans.

Tjänsten är på heltid under sommaren och du arbetar måndag-fredag. Dina arbetstider kan komma att variera mellan 07:00-16:00 samt 10:00-19:00. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds:
  • En gedigen introduktion vid start
  • Ett meriterande sommarjobb med chanser till förlängning som deltidsjobb
  • En roll där du tilldelas ansvar och möjligheten att ta egna initiativ
Arbetsuppgifter:
Som lagermedarbetare kommer du att arbeta såväl i grupp som individuellt. Du är alltid en del av ett team men vissa arbetsuppgifter utför du på egen hand och vissa utför ni som en hel grupp. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är lossning och lastning av lastbilar och trailers med alla tänkbara typer av gods. Har du tidigare erfarenhet av motviktstruck kommer du snabbt komma in i arbetsuppgifterna. Du arbetar dagligen mot mål och har inställningen att alltid göra ditt bästa!

Om det kommer dagar då det är lugnare på INTEX lager på Kärrlyckegatan kan detta innebära för dig att du rycker in på NTEX andra lager runt om i Göteborg.

Vi söker dig som:
  • kan arbeta utifrån ovan nämnda arbetstider och period
  • har truckkort A + B
  • har goda kunskaper av det svenska språket i tal och skrift
Dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen som lagermedarbetare. Du är resultatinriktad, detta är viktigt då du i det dagliga arbetat kommer att arbeta med tydligt uppsatta mål. Det är även viktigt att du är strukturerad och ordningsam i dina arbetsuppgifter då arbetet kräver struktur för att kunna vara så effektiv som möjligt och undvika fel. Arbetet förutsätter att du är självgående och ihärdig. Du arbetar nära dina kollegor vilket innebär att du behöver ha en god samarbetsförmåga för att teamet ska kunna samverka på bästa möjliga vis.

START: 13/6

OMFATTNING: Heltid under sommaren v. 24 - 34

STAD: Göteborg

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Sofie Jonsson

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida https://pn.se/
Sista ansökningsdag 13 juni 2022 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!