Vi söker juniora elektriker och montörer

Vi söker juniora elektriker och montörer

Dina arbetsuppgifter

Som kylmontör hos NR Kyl kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter bestå av arbete med isolering och lödning av rör samt rördragning vid nyinstallation eller ombyggnation. Du kommer att tillsammans med kollegor att arbeta mot NR Kyl's kunder vilka oftast är butiker inom Göteborgsområdet. På sikt finns möjlighet att rollen utveckas till att inkludera programmering av kylprogram, styrfunktioner, felsökning samt service och uppstart av nya system.

Tjänsten passar dig som trivs med ett varierat och serviceinriktat arbete där du tillsammans med dina kollegor får ta stort ansvar och representera NR Kyl hos kunder.

Tjänsten är på heltid och arbetstiderna är 7-16. Vi ser gärna att du kan börja relativt omgående. Du kommer att inledningsvis vara anställd av Studentwork för att sedan gå över till en direktrekrytering hos NR Kyl.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av montage och installation. Vi tror att du tidigare har arbetat med kyla, VVS, el eller annat relevant området. Har du utbildning inom kyla, VVS eller el ser vi detta som meriterande för rollen. Då en stor del av rollen innebär att åka ut till kunder är B-körkort ett krav. Vidare är det ett krav att du talar samt skriver flytande på svenska. Vi söker dig som är serviceinriktad, flexibel och har lätt för att samarbeta med andra. Som person är du noggrann, tar stort ansvar i ditt arbete samt är hjälpsam och lyhörd gentemot kollegor och kunder. På NR kyl är kulturen familjär, öppen och högt i tak. De arbetar hårt, tar ansvar i alla steg samt ser till att ha roligt tillsammans. Vi hoppas att du som söker är ambitiös och vill vara del av deras resa med ambition om att bli störst på marknaden med nöjdast kunder.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 okt 2019 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NR Kyl AB är en stor aktör inom försäljning och installationer av kyltekniska lösningar inom Storgöteborg. De erbjuder sina kunder bestående, högkvalitativa kyl- och värmelösningar med fokus på att lämna minska möjliga klimatavtryck på världen. För NR Kyl är miljömedvetenhet i alla steg, hög kvalitet och service samt strävan att vara en trygg samarbetspartner ledorden som driver dem framåt. De har på kort tid vuxit sig in på marknaden genom sitt ansvarsfulla och engagerade sätt att arbeta samt starka miljöfokus. NR Kyl är en del av TESAB-kedjan som tillsammans innefattar 21 st bolag inom värme och kylning.

Är du en kunnig montör med erfarenhet av installationer? Sök tjänsten redan idag! Urval och intervjuer sker löpande.