Key Account Manager, Göteborg

Key Account Manager, Göteborg

Har du en professionell framtoning och vill arbeta med teknisk försäljning? Då kan du vara vår nya

Key Account Manager

Göteborg

Arbetsbeskrivning

Som Key Account Manager på NORMA Sweden AB kommer du att ansvara för hela NORMA Groups produktsortiment och sälja kundanpassade lösningar till framförallt fordonsindustrin. Du kommer arbeta strategiskt, analytiskt och professionellt, där du kartlägger våra kunders behov och hittar nya affärsmöjligheter.

Du kommer att utgå från försäljningskontoret i Göteborg, men arbetar med kundansvar på regional nivå (EMEA) med kontakter globalt. Du kommer att ha ansvar för all försäljning mot kunderna inom din kundportfölj, från start till avslut. Du ingår i Götebrogs säljteam och har tillgång till teknisk support och kontakt med kollegor världen över. Du förväntas vara ute mycket hos våra kunder. Resor och kundbesök blir en naturlig del i din vardag.

Klicka här för att se vårt produktsortiment

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en anställning i ett internationellt och marknadsledande bolag med framåtanda samt ett stort driv för lösningar till våra kunder. Du kommer att arbeta med frihet under ansvar, där du självständigt och drivande planerar framgångsrik försäljning. Hos oss kommer du att arbeta i en utmanande och stimulerande arbetsmiljö med potential till internationella karriärsmöjligheter inom NORMA Group och vi erbjuder marknadsmässiga lönevilkor och förmåner.

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett naturligt intresse av att skapa långsiktiga och framgångsrika försäljningsrelationer. Du är affärsorienterad och ser lösningar framför problem, arbetar analytiskt och har förmågan att matcha våra produkter med kundens behov. Du stimuleras av affärer och har ett skarpt sinne för merförsäljning.

Det är meriterande om du tidigare har sålt tekniska produkter till stora OEM-företag eller inom fordonsindustrin.

Kravprofil
  • Minst 3 års dokumenterad teknisk säljerfarenhet.
  • Proaktiv och affärsdriven.
  • God samarbetsförmåga.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
  • Körkort.
Ansökan

Vi bearbetar ansökningarna löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast. Din ansökan kommer att registreras hos NORMA Group.

Kontakt

Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Hampus Johansson på tel. 031-7045194.

Urval sker löpande Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 7 juli (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NORMA Group är en global, världsledande aktör inom det som benämns Engineered Joined Technology med produktkategorier som slangklämmor, snabbkopplingar och ledningar i plast. Idag är NORMA Group operativa i mer än
60 länder med egna anläggningar i 24 av dessa. Bolaget har cirka 6000 anställda, varav drygt 100 personer är anställda i NORMA Sweden. NORMA Sweden har sin tillverkning i Anderstorp med försäljningskontor i Göteborg och
Stockholm. Huvudkontoret ligger i Maintal, Tyskland.


Sökord: key account manager, KAM, utesäljare, fältsäljare, regionsäljare, distriktsäljare, säljare, försäljare, försäljning