Maskinoperatörer till NKC i Göteborg!

Maskinoperatörer till NKC i Göteborg!

Vi söker just nu personal till 2 avdelningar på NKC!

Arbetsuppgifter & kvalifikationer för respektive avdelning:

Avdelning H1 kommer dina arbetsuppgifter bestå av metallbearbetning genom maskinkörning där verksamheten består av pressar samt svarvar.

Vidare kommer du arbeta manuellt vad gäller att ladda maskiner samt hantera material.

För detta krävs att du har god maskinkännedom och är en självständig samt ansvarsfull person. Du kommer även jobba mycket med omställningar av maskiner, vilket förutsätter att du har ett tekniskt intresse. Då arbetet kan vara fysiskt krävande emellanåt ser vi gärna att du har god fysik.

Kvalifikationer för H1 :
 • Teknisk gymnasieutbildning alt. motsvarande arbetslivserfarenhet.
 • Behärskar Svenska och Engelska i tal och skrift
 • Har goda IT kunskaper
 • Har humanistiska grundvärderingar och ställer självklart upp på NKCs etiska riktlinjer
 • Truckkort
Meriterande:
 • Tidigare arbete inom tung tillverkningsindustri
 • Kunskap inom hydraulik
 • Traverskort
Avdelning H2 består av laserbearbetning, pressning av plåtdetaljer samt fräsning av stora hållare, upp till 2 m i diameter. Du kommer att rigga maskiner, kör fram detaljer och ansvarar för att upprätthålla NKCs kvalitetskrav. Verktygsskruvning och omställning ingår också i uppgifterna. För övrigt också generella tillverkningsuppgifter.

Kvalifikationer för H2:
 • Vi ser gärna att du är tekniskt duktig, nyfiken, och noggrann som person.
 • Det är önskvärt att du har kunskaper inom CAD/CAM, samt produktionskörning i CNC-maskiner och erfarenhet av robotar.
Meriterande:
 • Meriterande också om du är drivande och vill utveckla H2s arbetssätt och metoder inom produktionen tillsammans med övriga kollegor, chef och tekniker.
 • Du hanterar IT med lätthet.
 • Truck- och traverskort.
Personliga egenskaper

Du behöver vara en flexibel person som kan samarbeta väl i team mot uppsatta mål, men även ta mycket eget ansvar. Du har ett stort tekniskt intresse och tycker om att skruva och hantera teknisk utrustning. Vi ser gärna att du vill vara med i förbättringsprocesser och har en vilja att påverka. Vidare ser vi att du tycker om utmaningar och är lösningsorienterad. Du har lätt att lära många olika moment och är detaljorienterad. Du klarar att, i perioder, arbeta i ett högt tempo och är van vid industriarbete. Slutligen ser vi gärna att du har ett högt säkerhetstänk och strävar efter kvalitet.

Tillträdesdag:

Omgående

Arbetstid:

3-skift

Ort:

Göteborg

Om företaget

NKC Manufacturing Sweden AB är ett helägt dotterbolag till NKC, Nakanishi Metal Works Co. LTD som ligger i Osaka Japan. En familjeägd koncern som består av 19 bolag, däribland ett antal tillverkningsanläggningar i världsklass, i och utanför Japan, som exporterar högkvalitativa produkter till alla hörn av världen. Sedan grundandet 1924 är ledorden innovation och flexibilitet, som har gjort det möjligt för oss att hålla jämna steg med alla förändrade marknadskrav. NKC flyttar fram positionerna inom teknik för våra kärnområden: hållare och bilkomponenter.

NKC gör fosfaterarade produkter till SKF. Avdelningen hanterar blästring av produkter som sen fosfateras i deras fosfateringsautomat eller körs i handfosfatatering, som är manuell. Produkterna produceras och levereras internt från två olika avdelningar inom NKC eller från extern leverantör.

Övrigt

Låter detta som en utmanande och spännande tjänst för dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då urval sker löpande!

Vi ser fram emot din ansökan!

Forma framtiden med oss!

Lernia är ett av Sveriges ledande företag inom kompetensutveckling och kompetensförsörjning. Vi finns över hela landet och har tjänster inom vuxenutbildning, bemanning, rekrytering och omställning. Varje år får 9 000 bemanningskonsulter jobb på Lernia. Som konsult kan du prova på olika roller, dra nynna nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Välkommen till Lernia - tillsammans formar vi din framtid!
Läs mer på lernia.se.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 juli 2022 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NKC är en familjeägd koncern bestående av 19 bolag med tillverkningsanläggningar världen över. Innovation och flexibilitet är ledord för företagets framgång vilket resulterat i snabb tillväxt, hög kvalitet och nöjda kunder. NKC har tre kärnområden: Automotive, Cages och Environment.

Genom välutvecklade och innovativa metoder inom planering och utveckling, design, tillverkning, genomförande och uppföljning följer du med i en spännande resa där du tillges goda förutsättningar att lyckas i din roll.

Din personliga utveckling värderas högt i form av att du erbjuds utbildningar och mentorskap inom företaget så att du ska kunna uppnå din fulla potential.