Konstruktör till NKC Manufacturing Sweden AB, Göteborg

Konstruktör till NKC Manufacturing Sweden AB, Göteborg

Vill du bli en del av en internationell miljö med människor från många olika delar äv världen? Då är NKC företaget för dig! De söker nu en

Konstruktör

till Göteborg

Vår konstruktionsavdelning består idag av 3 konstruktörer. En av våra konstruktörer har valt att gå vidare till andra arbetsuppgifter och vi behöver nu rekrytera en ersättare. Vi står inför nyinvesteringar och arbetar med ständiga processförbättringar. Detta är därför en chans för dig som är en duktig och kreativ konstruktör att komma in i en jätteintressant period inom NKC.

Vi erbjuder

Ett jobb som konstruktör med fokus på vår produktion av ca 600 olika hållare, som är en viktig komponent i ett rullager och även våra formsprutade detaljer mot fordonsindustrin. Vi har spännande utvecklingsprojekt och dynamik gå gång inom våra produktionsprocesser. Vi är ett dynamiskt företag med ambitionen är att överföra kunskap mellan produktionsenheterna!

Är du rätt person så finns det stora möjligheter att utvecklas inom NKC!

"Hej! Mitt namn är Johan Carlson och jag, är fabrikschef för NKCs verksamhet i Sverige. NKC är ett Japanskt familjeföretag med långsiktigt tänkande. Jag trivs verkligen med utmaningen som vi fått från de japanska ägarna, att se till att vi som företag är lönsamma nu, men också om 100 år.

Vi är ett medelstort företag där alla känner alla. Mitt ledarskap drivs av att människorna omkring mig utvecklar verksamheten och sig själva. Det bästa jag vet är när jag ser grupper av människor med olika bakgrund jobba intensivt tillsammans för att lösa ett problem och jag hör skratt och diskussioner omkring mig."

- Johan Carlson, Fabrikschef

Arbetsuppgifter
 • Konstruktion ochRitningsframtagning av Pressverktyg, Svarvverktyg, Processmodeller
 • Konstruktionsändringar pga. provning, maskinbyte, kvalitetskrav, ändringsförslag m.m.
 • Dokumentation och uppdatering av verktygslistor för förrådssystemet
 • Värna om och utveckla befintliga konstruktionssystem
 • Framtagning av kördata, uppsättningsdata, konstruktionsregler
 • Samarbete med produktion, verktygsservice/provning och verktygstillverkare
 • Bedömningar av måttavvikelser och tillverkningsmått
 • Vara delaktig eller själv driva projekt och förbättringar av verktyg och maskiner i befintliga och framtida processer
 • Medverka vid framtagning av nya processer och produkter
Kvalifikationer

Vi söker dig som har
 • Teknisk högskolekompetens
 • Erfarenhet av produktion
 • Kunskap i CAD systemet ProEngineer/CREO eller liknande
 • Kunskap i Office paketet
 • Kan du hantera Windchill är det ett plus
 • Kunskap i skärande och klippande plåtbearbetning samt pressning är meriterande
Du tycker om att tillsammans med personal i produktionen arbeta fram förbättringar och medverka vid införandet av dessa. Vi behöver stärka vår kompetens och bli starka inom innovation för framtagning av nya produktionsmodeller, få djupare materialkunskaper, erfarenhet och kunskap inom dessa områden är särskilt meriterande. Har du erfarenhet av annat förbättringsarbete t.ex. Six sigma, Lean och omställningsarbete är detta också till fördel. Många av våra leverantörer och kunder finns utomlands, så kunskaper i engelska är viktigt.

Din profil

Som person är du utåtriktad, noggrann, bra på att kommunicera och har kunden i fokus. Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du trivs i en ansvarsfull roll och är initiativrik, drivande och ambitiös. Uppgifterna ställer krav på analys- och problemlösningsförmåga samt sinne för struktur.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Carlson, Fabrikschef, på 070 - 637 25 09 eller rekryteringskonsult Camilla Jacobsson, Intenso, på 0707-500385.

Välkommen med din
ansökan!


Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NKC Manufacturing Sweden AB är ett helägt dotterbolag till NKC, Nakanishi Metal Works Co. LTD som ligger i Osaka Japan. En familjeägd koncern som består av 19 bolag, med tillverkningsanläggningar i världsklass, i och utanför Japan, som exporterar högkvalitativa produkter till alla hörn av världen. Sedan grundandet 1924 är ledorden innovation och flexibilitet, som har gjort det möjligt för oss att hålla jämna steg med alla förändrade marknadskrav.

NKC arbetar i huvudsak med två områden. Industriell tillverkning av komponenter till lagerindustrin och till bilindustrin. Vi arbetar intensivt för att bli världsledande inom dessa områden och har just nu fokus på att förnya lagerkomponenttillverkningen. Vi strävar hela tiden för att möta eller överträffa förväntningar i alla delar av vår verksamhet, från planering och utvecklingsstadiet, genom design, tillverkning, genomförande och uppföljning. Vi är 121 medarbetare och företaget omsätter ca. 300 msek.

Sökord: ingenjör, ingenjörer, konstruktion, byggnad, bygg, cam, konstruktörer