Ekonomi/Administratör till NHS i Göteborg

Ekonomi/Administratör till NHS i Göteborg

Till NHS i Göteborg söker vi en driven administratör till order- och fakturering. Vi är mitt i ett expansivt skede och söker dig med några års erfarenhet av liknande arbete som vill växa tillsammans med oss.

Om NHS
NHS erbjuder rikstäckande verksamhet och ett brett utbud av tjänster för fastighet och industri inom högtrycksspolning, sanering, vakuumsugning och rörinspektion. Våra kunder är allt från stora industrier och företag till privatpersoner. NHS i Väst är ett ungt, växande bolag inom Oleter-koncernen med det stora företagets kapacitet och samtidigt med familjär anda. Din arbetsplats kommer att vara på vårt kontor i Västra Frölunda där vi delar lokaler med vårt systerföretag Ocab.

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder en bred och varierande roll inom administration och ekonomi i en öppen kultur där samarbete, engagemang och god kommunikationsförmåga är förutsättningar för att trivas och göra ett bra arbete.

Tjänsten innefattar främst följande arbetsuppgifter:
 • registrering av arbetsordrar
 • fakturering
 • kontera leverantörsfakturor och hantera påminnelser
 • hantering av avtal och prislistor
 • ta fram statistik för avtalskunder
 • besvara inkommande telefonsamtal

Kvalifikationer
Din Profil
Vi söker dig som:
 • har grundutbildning inom bokföring
 • har minst 3 års erfarenhet inom order och fakturering.
 • erfarenhet av att hanterat ROT/ RUT
 • har god datavana och kunskaper i Office-paketet
 • kan uttrycka dig obehindrat på svenska i såväl tal som skrift
Erfarenhet av affärssystemet IFS är meriterande men inte ett krav. För att trivas i denna roll och hos oss tror vi att du tycker om att ta ansvar för att självständigt driva ditt arbete framåt samtidigt som du motiveras av att hjälpa andra. Du trivs i en roll där du få ta egna initiativ och har intresse av att leverera bra lösningar och god service till kunder och kollegor.

Vi eftersträvar en öppen företagskultur som uppmuntrar engagemang, initiativ och delaktighet. Som arbetsgivare är vår ambition att vara en attraktiv arbetsplats med engagerade medarbetare som trivs och utvecklas hos oss.

För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Monika Stjern via e-post monika.stjern@nhspolning.se.

Är du intresserad?
Du ansöker genom att skicka in ansökningshandlingar bestående av personligt brev och CV via vårt formulär på Ocabs hemsida.
Sista ansökningsdatum: 2021-06-06
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Omfattning: Heltid, vi tillämpar provanställning

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför gärna så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://nhspolning.se/
Sista ansökningsdag 6 juni 2021 (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NHS erbjuder rikstäckande verksamhet och ett brett utbud av sug- och spoltjänster för underhåll och sanering för fastighet och industri. Vi har moderna fordon och utrustning för alla uppdrag inom högtrycksspolning, sanering, vakuumsugning och rörinspektion. Vi anlitas både vid planerade och förebyggande åtgärder och vid akuta insatser. Våra kunder är allt från stora industrier och företag till bostadsrättföreningar och privatpersoner.

NHS är en del av Oleterkoncernen där även Ocab, MCM Relining, S-pipe och Planea ingår. Ocab erbjuder rikstäckande avfuktning, sanering och skadeutredningar, MCM Relining och S-pipe utför totalrenovering av avloppssystem genom relining och Planea erbjuder kvalificerat konsultstöd för utveckling av fastigheter. Tillsammans kan vi erbjuda våra kunder en verklig helhetslösning inom skade-, industri- och fastighetsservice.