Projektledare till verksamhetssystemet NEXT

Projektledare till verksamhetssystemet NEXT

På NEXT drivs vi av visionen att digitalisera byggbranschen och skapa tydlig nytta och mervärde till våra kunder. NEXT har sedan starten 2014 haft en imponerande tillväxt och har idag en stark position på marknaden med branschledande produkter och bred kundbas.

Vi fortsätter att växa och förstärker nu vårt leveransteam med två projektledare till Göteborg. Har du ett stort IT-intresse och brinner för mötet med andra människor? Vill du arbeta i en kundnära roll med ansvar för att leverera våra produkter och samtidigt ge stöd och vägledning under implementeringsprocessen? Då kanske du är den vi söker!

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med ett prestigelöst leveransteam planerar och genomför du införandet av NEXT hos våra kunder. Med vår standardprodukt i botten, sätter du dig in i respektive kunds verksamhet och tar fram det bästa sättet för dem att arbeta i verktyget. Med vår gemensamma erfarenhet och ett verktyg byggt för branschen innebär införandet av NEXT inte bara ett nytt IT-system i organisationen. Det innebär också att vi är ett stöd i deras verksamhetsutveckling. Du har det övergripande ansvaret för att dina införandeprojekt blir framgångsrika hos kunden.

Vi både utvecklar, säljer, levererar och supporterar produkten, vilket innebär att alla team och roller i företaget är viktiga för oss. Vi lägger stor vikt vid att stötta varandra och är stolta över att kunna ge våra kunder en leverans i toppklass.

Rollen i korthet:
  • Verksamhetsutveckling med en branschanpassad produkt i botten
  • Planering och genomförande av införandeprojekt
  • Genomförande av workshops och utbildningar i NEXT
  • Stötta våra kunder i deras fortsatta tillväxt med NEXT
Din placeringsort blir Göteborg och du kommer att rapportera till Support- och Leveranschefen i Linköping.

Din profil

Du har ett genuint intresse för hur IT-baserade system kan underlätta för företag i deras vardag. Som projektledare behöver du vara strukturerad och välorganiserad för att kunna hantera de olika projekten du ansvarar för. Om du ska trivas i den här rollen behöver du gilla att träffa många olika typer av människor, trivas med ett arbete där den ena veckan inte är den andra lik och med möjligheten att få resa och träffa våra kunder, spridda i landet.

Vi kommer lägga stor vikt vid din personlighet. Vi vill att både vi och våra kunder ska gilla att arbeta med dig!

Din profil i korthet:
  • Prestigelös relationsbyggare
  • Erfarenhet av ekonomisystem, exempelvis som superuser
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Utbildning och/eller erfarenhet av arbete inom ekonomi
  • Har du erfarenhet från bygg- och entreprenadbranschen är det meriterande
  • Erfarenhet av införande av IT-system är ett stort plus!
Våra kunder är geografiskt utspridda över hela landet och eftersom vi träffar dem i samband med workshops och utbildningar innebär den här tjänsten en hel del resor.

Varför NEXT?
För rätt person erbjuder vi en arbetsplats med trevliga kollegor, högt i tak, en platt organisation med närhet till ledningen och möjlighet till snabba beslut. Vi gillar att göra saker tillsammans även utanför arbetstid, både träning och afterworks är vanliga inslag tillsammans med sommar- och julfester. Vi uppmuntrar eget ansvarstagande och nya idéer på hur vi kan arbeta bättre, smartare och ha roligt tillsammans.

Vill du växa in i rollen förutsättningslöst får du göra det, vill du ha en utvecklingsplan hjälper vi dig med den. Läs mer om hur det är att jobba hos oss på skill.se/next!

Ansökningsförfarande

I den här rekryteringen samarbetar NEXT med Skill, har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare på Skill Johan Zizala 0721-43 93 42 / johan.zizala@skill.se.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Johan Zizala
Telefon 072 143 93 42
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Skill
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NEXT är ett entreprenörsdrivet SaaS-bolag med lång erfarenhet inom bygg- och entreprenadbranschen. Med molntjänsten NEXT är bolaget branschledande inom affärs- och projekthanteringssystem där produktionen står i centrum. Genom förvärv av väletablerade Byggsamordnaren och norska CHECKD har koncernen en bred produktportfölj och stark kundbas.

NEXT-gruppen är i stark tillväxt och har idag 75 anställda med huvudkontor centralt i Linköping samt med kontor i Göteborg, Stockholm och Oslo. Vi är i en expansiv fas på en växande marknad både nationellt och internationellt.

På NEXT arbetar vi tillsammans, vi bidrar och arbetar som ett team, med våra kompetenser och personligheter, oavsett roll.