Vill du vara med och bygga Västlänken?

Vill du vara med och bygga Västlänken?

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken - några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu ett flertal personer med olika kompetenser för våra projektorganisationer. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Rollerna hos oss
För att lyckas med projekten på bästa sätt söker vi flera nya medarbetare till vårt lag. Du kommer att arbeta som en del av en projektorganisation där arbetet präglas av tekniska utmaningar och komplexa lösningar utfört i nära samarbete med kunden. Kanske är du intresserad av teknikslag som t.ex. slitsmurar, sekantpålar eller bergtunnlar och stora komplexa betongarbeten. Logistiska lösningar kommer att vara en utmaning för projekten med in- och utförsel av stora mängder material med minsta möjliga påverkan på trafiken och omgivningen.

Din profil
Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning med något års till flerårig erfarenhet från produktion alternativt produktionsstöd och har erfarenhet av arbete i anläggnings/infrastrukturprojekt.

I teamet är du är en lagspelare som har lätt för att samarbeta och möta andra människor och vi värdesätter att du är strukturerad, självgående och noggrann. Du trivs i ett sammanhang med en hög grad av flexibilitet där man både använder befintlig kunskap och får tänka nytt.

Vi kommer att rekrytera till flertalet olika befattningar varför vi gärna ser att du som är intresserad av att arbeta med projekten skickar in din ansökan där du anger du vilka arbetsuppgifter du framförallt är intresserad av. Tillsättningen av tjänsterna kommer därefter att baseras på projektets behov tillsammans med dina erfarenheter och din tekniska kompetens.

Ytterligare information
Anställningsformen är en tillsvidareanställning med placering på projekten i centrala Göteborg.

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Gunilla Glännå, Rekrytering, gunilla.glanna@ncc.se eller 079-0788170. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt.

Kom och väx hos oss!
Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass. Du erbjuds en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Välkommen med din ansökan till oss!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Anläggningsarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 3 jan (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.