Uppdragsledare inom konstruktion

Uppdragsledare inom konstruktion

Till oss på Teknik & Hållbarhet söker vi nu dig som är erfaren Uppdragsledare inom konstruktion som vill arbeta nära produktion och vara delaktig från tidigt skede till färdig produkt. Drivs du av att hitta smarta och hållbara konstruktionslösningar med stort ansvar och frihet? Läs vidare, sök och förhoppningsvis är det du som blir vår nya kollega!

Om rollen

Hos oss har du möjligheten att arbeta med dina uppdrag från tidigt skede och sedan följa projekten genom produktion. Att få vara med tidigt i processen gör att du har större möjlighet att påverka samt att öka din förståelse för kravställning från både beställare och produktion. I dina projekt kommer du jobba nära andra specialister på NCC såsom inköpare, projekteringsledare och installationssamordnare. Under senare skeden arbetar du nära produktion där du får chansen att ta dina tekniska erfarenheter och omsätta till praktiska lösningar.

På vårt kontor i Göteborg sitter medarbetare från olika avdelningar vilket gör att det är lätt att få kontakt och tillsammans diskutera frågeställningar. Vår nära relation med entreprenadverksamheten medför en ökad förståelse för varandras arbete. Som en följd av detta fungerar du som ett tekniskt stöd för dina kollegor på NCC.

Dina nya utmaningar

Som uppdragsledare driver du ett eller flera projekt parallellt med hjälp av projektörer och konstruktörer samt andra kollegor inom Teknik och Hållbarhet. Du är navet mellan projektorganisationen och din projektgrupp, deltar i olika mötesforum där du ska delge och ta emot information samt svara på tekniska frågor.

Du har tekniskt och ekonomiskt ansvar för dina projekt där du leder och fördelar arbetsuppgifter samt planerar resurser på lång och kort sikt. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdragets storlek. Du driver dina uppdrag både i tidiga skeden men främst under system- och bygghandlingsprojektering.

Dina erfarenheter och egenskaper

Efter din utbildning arbetade du ett antal år som konstruktör där du skaffade dig en gedigen konstruktörserfarenhet, innan du tog steget till en roll som handläggare eller uppdragsledare. Du känner att du trivs i rollen men vill gärna byta miljö och träffa nya kollegor för att få nya kunskaper och utmaningar.

Du har stor vana att arbeta med olika konstruktionsprogram, och med fördel även att projektera i Tekla eller Revit. Som person gillar du tekniska utmaningar samtidigt som du är kreativ, ansvarstagande och affärsinriktad.

Det är viktigt att du känner dig trygg i att fatta beslut, trivs med att ha ett övergripande ansvar samt att leda och stötta dina projektgrupper så att ni tillsammans levererar de bästa tekniska lösningarna. Du har också förmåga att omsätta dina erfarenheter och teoretiska kunskaper i produktionsvänliga lösningar tillsammans med t.ex. beställare och representanter för produktionen, samt god tvärvetenskaplighet och förståelse för andra teknikgrenar.

Till vardags kommer du att arbeta med och möta kollegor med olika erfarenheter och bakgrund. Det innebär att du trivs med att bygga relationer, har förmågan att lyssna in personer i din omgivning och att du vågar framföra dina tankar.

Verksamheten

Avdelning Teknik och Hållbarhet är en specialistenhet inom NCC Building Sweden med tjänster inom teknisk rådgivning och projektering som inbegriper allt från bostäder till kommersiella byggnader. Vår tekniska kompetens är inom bygg/energi/miljö och installation. Enheten har cirka 130 medarbetare med kontor i Malmö, Göteborg, Stockholm och Uppsala.

I Göteborg består konstruktionsgrupperna av projektörer, konstruktörer och uppdragledare. Vi genomför projekt mestadels i Västsverige, men även åt NCC:s alla andra avdelningar i landet, vilket kan medföra resor.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCC:s kontor Göteborg.

Kontaktpersoner

Tycker du att rollen låter spännande? Då är du varmt välkommen att kontakta Gruppchef Anneli Pfeiffer på telefon 0705-695228 eller HR-Specialist Jonas Andersson på telefon 0790-787939.

Vi tillämpar löpande urval. Tror du att det är du som är vår nya stjärna, tveka därför inte att anmäla ditt intresse å fort som möjligt, dock inte senare än 2020 - 01 - 30

”Vi undanber vänligen men bestämt kontakt med rekryterare och säljare av bemannings- och annonseringslösningar”
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 6 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.