Supervisor

Supervisor

Vi ser positivt på framtiden inom beläggningsverksamheten i vår geografi och för att lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi fler viktiga spelare till vårt lag. Med anledning av detta söker vi nu en duktig och driven Supervisor/arbetsledare till vår markavdelning i Göteborg. Hos oss erbjuds du ett utvecklande jobb på en trivsam arbetsplats som präglas av ett högt tempo och gott kamratskap.

Här är dina nya utmaningar

Rollen som Supervisor innebär att du driver och ansvarar för egna arbeten tillsammans med våra medarbetare och underentreprenörer. Tillsammans med Site Manager ansvar du för beräkningar, anbud, produktion och samordning av arbeten. Du leder personal och underentreprenörer i deras arbete och ansvarar för att tider och utförande stämmer överens med kundens önskemål.

Dina erfarenheter och egenskaper

Du som söker har minst teknisk utbildning på gymnasienivå alternativt en relevant eftergymnasial utbildning vilket ses som meriterande för tjänsten. Vi ser också att du har tidigare erfarenhet från arbetsledning där erfarenhet från mark- och anläggningsarbete eller liknande branscher är ett krav. Vi ser även att du har erfarenhet ifrån maskinbeläggning i arbetsledande roll. Du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har god datorvana.

Du är en drivande och affärsmässig person som gillar att leda och skapa resultat tillsammans med människor. Som ledare ska du vara målinriktad och lyhörd för nytänkande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang, drivkraft och att du har ett strukturerat arbetssätt.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ytterligare information

Tjänsten avser en tillsvidareanställning på heltid med placering i Kungsbacka. Provanställning kan komma att tillämpas. B-körkort är ett krav. Du kommer främst att jobba emot Kungsbacka Kommun.

Kom och väx!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Site Manager Fredrik Bengtsson på telefon 070-0207366 eller mail fredrik.bengtsson1@ncc.se. Under semesterperioden V. 29-31 kommer vi ej vara tillgängliga för frågor.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande, dock senast 2020-08-31 så sök gärna så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.