Projektingenjör

Projektingenjör

Projektingenjör med intresse för juridiska frågor och utredningsarbete

Vi vill ha nöjda kunder! På NCC är vi glada av att ha fått förtroendet att genomföra stora intressanta projekt som t.ex. Barnsjukhuset, Lisebergs Jubileumsprojekt och Kineum. Som del i dessa och andra projekt på avdelningen söker vi nu ytterligare en kollega för att förstärka vårt team med kompetens inom juridik och byggteknik.

Här är dina nya utmaningar
Som projektingenjör på avdelning Building kommer du att få ett omväxlande jobb där du i din tjänst huvudsakligen ansvarar för att bistå dina kollegor och projekt i mer komplexa utredningsärenden av juridisk och teknisk karaktär. Både vad avser tidiga skeden under projektering och produktion samt efter färdigställande.

Genom erfarenhetsåterföring och ständiga förbättringar tar du fram förebyggande åtgärder som bidrar till bättre projekt och ett minskat antal garantiärenden.

Det här förväntar vi oss av dig
Som person drivs du av att leverera bra resultat och att få kunden nöjd, vilket många gånger innebär att hitta lösningar på uppkomna problem. För att lyckas krävs det att du har tålamod, är lösningsfokuserad, ekonomiskt sinnad samt strukturerad. Du har förmågan och trivs med att vara ”spindeln i nätet” och har lätt för att skapa och utveckla relationer med såväl kollegor, kunder som med underentreprenörer.

I förhandlingar räds du inte att framföra din ståndpunkt men kan även lyssna in dina motparters åsikter. Du drivs av att komma till avslut med målet att båda parter är nöjda.

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi att du har med dig
Idag arbetar du som arbetsledare, projektingenjör/entreprenadingenjör, platschef eller motsvarande inom husbyggnadsverksamhet.

Du har god byggteknisk kompetens samt god juridisk kompetens avseende byggjuridik. Du har arbetat med tekniskt utredningsarbete och gärna försäkringsfrågor och det är meriterande om du har erfarenhet av besiktningsprocessen och entreprenadbesiktning. Din svenska är god i tal och skrift.

Ytterligare information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Göteborg. B-körkort är ett krav.

Kontakt
För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Produktionschef Thomas Tordebring på 031-771 50 00. För frågor kring rekryteringsprocessen når du Gunilla Glännå, HR specialist rekrytering på 079-0788170. Registrera din ansökan redan idag, urval sker löpande dock senast 2019-05-10.

Välkommen med din ansökan!

Jobba på NCC
Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Följ länken för att veta mer om NCC
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 10 maj 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.