Projektingenjör till Masthuggskajen!

Projektingenjör till Masthuggskajen!

Nu bygger vi Våghuset och Brick Studios på Masthuggskajen, två häftiga fastigheter där du får möjlighet att vara med och utveckla morgondagens arbetsplatser! På NCC strävar vi alltid efter att ha nöjda kunder och som ett led i detta söker vi nu ytterligare en kollega till avdelningen som Projektingenjör med fokus på hyresgästanpassningar.


Här är dina nya utmaningar


Som projektingenjör på vår avdelning får du en omväxlande tjänst där du arbetar nära platschef och projektchef ute i våra projekt. Det finns flera olika områden att specialisera sig inom såsom ekonomi, kontraktshantering, kvalitet- och miljöarbete och planering. I projekt Masthuggskajen kommer du främst att ansvara för hyresgästanpassningarna för inflyttande kunder och tillsammans med projektchef Roger och teamet vara med och leverera framtidens kontor!

Mer konkret innebär det att du:
  • Är länken mellan NCC och beställarens projektledare för hyresgästanpassning.
  • Självständigt utföra kalkyler och överslagsberäkningar samt följa upp kostnadsförändringar i MAP.
  • Med hjälp av projekteringsledare och projektledare för hyresgästanpassning ta fram och prissätta utredningar med målet att upprätta bygghandlingar för kommande hyresgästanpassningar.
  • Är sammankallande till möten med projekteringsledare och projektledare för hyresgästanpassning.
  • Säkerställer att rätt ekonomi, funktion och kvalitet för hyresgästanpassningar genomförs.
Som medarbetare på NCC finns möjlighet till ständig utveckling och fortbildning. Utbildning är ett viktigt komplement till den utveckling du får dagligen. Vår egen NCC Academy erbjuder vidareutbildning inom många olika inriktningar. Vårt kursutbud är stort och din utbildningsplan individuellt anpassad.

Det här förväntar vi oss av dig


Som person drivs du av att leverera bra resultat och att få kunden nöjd, vilket många gånger innebär att hitta lösningar på uppkomna problem. För att lyckas i rollen tror vi att du har tålamod, är lösningsfokuserad, ekonomiskt sinnad samt strukturerad. Du har förmågan och trivs med att vara ”spindeln i nätet” och har lätt för att skapa och utveckla relationer med såväl kollegor, kunder som med underentreprenörer.

I förhandlingar räds du inte att framföra din ståndpunkt men kan även lyssna in dina motparters åsikter. Du drivs av att komma till avslut med målet att båda parter är nöjda.

De här erfarenheterna och kunskaperna vill vi att du har med dig


Idag arbetar du som arbetsledare, projektingenjör/entreprenadingenjör, platschef eller motsvarande inom samhällsbyggnad. Kanske har du erfarenhet från kalkyl eller anbud och vill testa något nytt.

För att komma snabbt in i rollen tror vi att du har en god teknisk kompetens samt förståelse i entreprenadjuridik. Din svenska är god i tal och skrift då all kommunikation med kund är på svenska.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Göteborg. B-körkort är ett krav.

Kom och väx!

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Följ länken för att veta mer om NCC.

Kontakt

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är 13:e december 2019. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Projektchef Roger Johansson, 070-0201492. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Jonas Andersson, HR-Specialist Rekrytering, 079-0787939.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 13 dec 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.