Projektchef Stora projekt Betong

Projektchef Stora projekt Betong

Tycker du betong och stora projekt är lika spännande som vi på NCC? Vi söker nu efter vår nästa projektchef stora projekt som kommer att driva ett av våra större projekt i regionen. Har du en gedigen produktionsteknisk bakgrund med fokus på betong och förmågan att hålla ihop helheten? Läs vidare och sök!

Rollen som Projektchef

I din roll kommer du att tillhöra en grupp med tjänstemän som utför större anläggningsprojekt med inriktning betong där du operativt ansvarar för ett av våra större projekt.

Som projektchef stora projekt förväntas du att övergripande leda projektet utifrån tid, ekonomi och kvalitetsmål. I det dagliga driver och leder du produktionsprocessen, från planering och resurssättning till genomförande och uppföljning där du ser till att produktionen genomförs utifrån NCC:s värderingar och mål samt lagar och avtal.

Din Profil

För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom anläggning med flerårig erfarenhet som Platschef eller liknande roll. Meriterande är om du har goda kunskaper i betong, men viktigast är att du tidigare har erfarenhet av anläggningsprojekt.

Du har mycket goda kunskaper om produktionsprocessen, gällande planering, produktionskalkyler, ekonomisk uppföljning och produktionsmetoder. Du är van vid att arbeta med ett stort ekonomiskt ansvar och har goda kunskaper i entreprenadjuridik.

Som person är du en trygg och stabil ledare som trivs i en miljö med att coacha och utveckla dina medarbetare. Du drivs av att lösa problem och har lätt för att engagera personer omkring dig. Du är kommunikativ, affärsmässig, en god förhandlare och trivs i en miljö med snabba förändringar.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering i projekt. Du rapporterar till produktionschef som finns placerad i Göteborg.

Kontakt och ansökan

Tycker du att tjänsten låter intressant är du välkommen att kontakta Produktionschef, Ola Granbom på telefon 0705-609066. För frågor kring rekryteringen når du Gunilla Glännå, rekrytering, på 0790-788 170. Urval och intervjuer sker löpande. Skicka in din ansökan snarast men senast 2021-12-15.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans.

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.
Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.
NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 15 dec 2021 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden. Som expert på att driva komplexa byggprocesser bidrar NCC till byggande som har en positiv inverkan på kunderna och på samhällets utveckling i stort. Verksamheten omfattar kommersiell fastighetsutveckling, bygg- och infrastrukturprojekt samt produktion av asfalt och stenmaterial. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.