Produktionschef Hercules Grundläggning

Produktionschef Hercules Grundläggning

Har du flerårig erfarenhet från grundläggning eller anläggningsprojekt i en ledande roll? Divs du av att skapa affärer och utveckla medarbetare och grupper?

Nu behöver vi utöka vår organisation på Hercules Grundläggning med ytterligare en produktionschef. Du kommer att ansvara för att driva verksamheten i din produktionsgrupp och vara ytterst ansvarig för att vi utför framgångsrika projekt i Västra Götaland.

Rollen som Produktionschef

I ditt ansvar som produktionschef har du fullt personalansvar för en grupp med ett tjugotal medarbetare fördelat mellan tjänstemän och yrkesarbetare. Du ansvarar för att driva vår affär i region Västra Götaland vilket innebär att du ansvarar för att räkna på nya projekt, anbudsgenomgångar samt tillsammans med vår Affärschef bevaka marknaden efter nya affärsmöjligheter.

Du är även ytterst ansvarig för att följa upp våra pågående projekt vad gäller ekonomi, tid och kvalitet samt verka som ett stöd mot våra platschefer som driver projekten i administrativa frågor såväl som produktionstekniska.

Din profil

Vi ser gärna att du har flerårig erfarenhet från grundläggning eller anläggningsprojekt i ledande position. Det viktigaste är din erfarenhet snarare än din utbildningsbakgrund, men strakt meriterande är en utbildning inom bygg/anläggning. Du har goda kunskaper kring olika former av kontrakt, produktionstekniska lösningar samt kostnadsstyrning och uppföljning.

Vi ser det som viktigt att du är en stark ledare som delar våra värderingar och har en förmåga att skapa engagemang i din närhet. Du är affärsmässig, har goda kunskaper när det kommer till ekonomiska frågeställningar.

Du är en god relationsbyggare, förhandlare och ett synsätt med kunden i fokus.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering i Göteborg. Du ansvarar för Västra Götaland. Du rapporterar närmast till vår Regionchef.

Kontakt och ansökan

Låter tjänsten intressant? Då är du välkommen att kontakta Regionchef Martin Fjellman, 0765 - 216836. För frågor kring rekryteringsprocessen når du HR-Specialist, Jonas Andersson, 0790- 78 79 39.

VI tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen 2021-04-23.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

Hercules är Sveriges ledande grundläggningsföretag och ett helägt dotterbolag till NCC. Vår kärnverksamhet är pålning, stödkonstruktioner, grundförstärkning, och armering. Våra kunder finns såväl inom den privata sektorn som i de kommunala och offentliga förvaltningarna. I Sverige omsätter vi ca 800 Mkr och är ca 220 anställda.

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 23 apr 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt och Tillit.