Platschef tunnel Västlänken

Platschef tunnel Västlänken

Är du en erfaren Platschef med mångårig erfarenhet av tunneldrivning eller komplexa anläggningsprojekt? Då vi går in i en ny fas för tunneldelen inom projekt Korsvägen utökar vi nu vår organisation med en Platschef. Här ges du möjlighet att vara en central del i svensk infrastrukturhistoria i ett av de mest komplexa tunneldrivningsprojekten i Sverige. Vill du vara med? Välkommen med din ansökan!

Rollen som Platschef

Som Platschef på Korsvägen är du direkt underställd Blockchef Berg/tunnel och ansvarar operativt för tunneldrivningens samtliga moment på projektet som innebär injektering, borrning, laddning, sprängning, utlastning, skrotning och förstärkning. Du är ansvarig för projektplanering och genomförande avseende kvalitet, tid, miljö, arbetsmiljö och ekonomi. På Korsvägen samarbetar du med ett team av duktiga arbetsledare, entreprenadingenjörer och bergarbetare samt underentreprenörer för att skapa nya landmärken i vår närmiljö. Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och kommer involvera många yrkesgrupper. Du kommer att ha en central roll i samordning och planering, vilket är avgörande betydelse för projektets framgång.

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som har flerårig erfarenhet av infrastrukturprojekt med god kunskap i tunneldrivningens cykel. Det är en fördel om du har relevant utbildning inom bygg och anläggningsteknik från en yrkes- eller högskola. Ett krav är att du kan kommunicera på såväl svenska som engelska.

Du skapar och upprätthåller en bra relation till din kund, är en god ledare och har förmågan att samordna både egna resurser och våra underentreprenörer. Vi ser gärna att du har ett lösningsorienterat förhållningssätt, är en god problemlösare, trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verkar för en bra arbetsmiljö. Rollen som Platschef kräver att du är trygg i ledarrollen och även har förmågan att delegera, ställa krav, planera och följa upp tidplan såväl som ekonomi på kort och lång sikt.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på projekt Västlänken/Korsvägen i Göteborg. Arbetstiderna är antingen Mån-fre eller Mån-tors utan skiftgång.

Kontakt och ansökan

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Jonas Andersson, HR Specialist Rekrytering, 079-0787939. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2021-05-26.


Varmt välkommen med din ansökan!


Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 26 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt och Tillit.