Platschef berg/tunnel till Västlänken

Platschef berg/tunnel till Västlänken

Nu söker vi en Platschef till vår projektorganisation på projekt Västlänkens deletapp Korsvägen. Västlänken är ett av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.


Din roll


Som Platschef berg/tunnel på Korsvägen är du direkt underställd Blockchef och ansvarar operativt för tunneldrivningens samtliga moment på projektet som innebär injektering, borrning, laddning, sprängning, utlastning, skrotning och förstärkning. Du är ansvarig för projektplanering och genomförande avseende kvalitet, tid, miljö, arbetsmiljö och ekonomi. På Korsvägen samarbetar du med ett team av duktiga arbetsledare och yrkesmän samt underentreprenörer för att skapa nya landmärken i vår närmiljö. Projektet är ett samverkansprojekt där vi arbetar nära vår kund och kommer involvera många yrkesgrupper. Du kommer att ha en central roll i samordning och planering, vilket är avgörande betydelse för projektets framgång.

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen söker vi dig som har flerårig erfarenhet av berg/tunneldrivning med god kunskap i tunneldrivningens cykel. Det är en fördel om du har relevant utbildning inom bygg och anläggningsteknik från en yrkes- eller högskola. Ett krav är att du kan kommunicera på såväl svenska som engelska.

Du skapar och upprätthåller en bra relation till din kund, är en god ledare och har förmågan att samordna både egna resurser och våra underentreprenörer. Vi ser gärna att du har ett lösningsorienterat förhållningssätt, är en god problemlösare, trivs med att leda och entusiasmera dina medarbetare samt verkar för en bra arbetsmiljö. Rollen som Platschef kräver att du är trygg i ledarrollen och även har förmågan att delegera och ställa krav.

Vi erbjuder dig

På NCC välkomnas du till en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Regionen arbetar med allt från mindre byggservicearbeten till stora betongentreprenader, vilket skapar möjligheter till en stor variation av projekt när Korsvägen är avslutat. Förutom trevliga och engagerade kollegor erbjuder vi dig även en rad förmåner och oändliga utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på projekt Västlänken/Korsvägen i Göteborg. Arbetstiderna är antingen Mån-fre eller Mån-tors utan skiftgång.

Kontakt

Vid frågor är du välkommen att höra av dig till Jonas Andersson, HR Specialist Rekrytering, jonas.a.andersson@ncc.se, 079-0787939 eller Sofia Lander, Blockchef, Sofia.Lander@ncc.se. Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2019-12-01.


Varmt välkommen med din ansökan!


Vi har redan upphandlade avtal gällande annonsering, bemanning och rekryteringslösningar. Därav undanber vi vänligen men bestämt kontakt med säljare av nämnda tjänster.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 1 dec 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.