Platschef Installation

Platschef Installation

Deletapp Korsvägen går snart in i en ny fas och därför söker vi efter dig som har flerårig erfarenhet av att leda och samordna installationer. Söker du en ny utmaning med en stor bredd av olika typer av installationer är det här troligen din nya utmaning. Du kommer att vara en del i ett installationsteam där ditt ansvar är att samordna underentreprenören och leda arbetet tekniskt och ekonomiskt.

Korsvägen är en av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Uppdraget på Korsvägen omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Här är din nya roll

I din roll som Platschef är du direkt underställd Blockchefen för installationer på projektet. Ditt huvudsakliga ansvar är att operativt styra, kravställa och följa upp leveranser från våra upphandlade installatörer på plats så att arbetet sker i enlighet med rådande handlingar. Till din hjälp har du en Blockchef, projektör och tekniska specialister både internt hos oss såväl som hos underentreprenören där ni tillsammans arbetar för att leverera de bästa lösningarna.

Du kommer att dagligen ställas inför utmaningar då projektet är stort, komplext och innefattar flertalet discipliner och tekniska lösningar så som belysning, telekommunikation, branddetektering, säkerhetssystem, ventilation mm. Det viktiga hos dig är att du har ett driv, har förmåga att delegera ansvar och tar beslut för att inte fastna i tekniska detaljer. Utöver det operativa ansvaret förväntar vi oss att du ansvarar för tekniska beskrivningar, kvalitetsdokument, ÄTA hantering samt ekonomisk rapportering inom ditt block.

Dina erfarenheter och kompetenser

Du kommer att inneha en väldigt rolig och varierande roll. Framförallt kommer du att utmanas kring din förmåga att leda men även kring ditt tekniska kunnande.

Vi tror att du arbetar idag som projektledare eller Platschef mot installationsområdet och har gjort det i minst 5 års tid. Du har med fördel en utbildning eller bakgrund inom El eller Styr & regler området. Du har goda tekniska kunskaper inom installation, samt relativt god kännedom kring övriga discipliner.

Starkt meriterande är om du har erfarenhet av brandbekämpningssystem, värmeutvinning samt högspänning.

Som person har du en förmåga att entusiasmera personer omkring dig och arbetar under hög säkerhetsmedvetenhet. Du är noggrann, kommunikativ och tydlig i ditt ledarskap. Du har god teknisk förståelse och kan ta beslut även under press. Du kan kommunicera på svenska och engelska i tal såväl som skrift.

Ytterligare information

Tjänsten är heltid och en tillsvidareanställning med placering på projektkontoret på Korsvägen i Göteborg.

Jobba hos NCC

Kom och väx hos oss! Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att skapa en bättre morgondag med hållbara lösningar av högsta klass. Du erbjuds en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Kontakt

Vid frågor om rekryteringsprocessen är du välkommen att höra av dig till Jonas Andersson, HR-Specialist på telefon 0790-78 79 39.

Urval och tillsättning sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast den 2020-01-06.

Välkommen med din ansökan till oss!

Rekryterare, säljare av annonser och bemanningstjänster undanbes kontakta NCC för denna tjänst
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 7 feb 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.