Planerare Västlänken

Planerare Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken - några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en Tidsplanerare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Som planerare på Västlänkens deletapp Korsvägen blir du en viktig kugge i laget!

Här är dina nya utmaningar

I din roll som tidsplanerare hos oss tar du ansvaret att tids samordna våra discipliner i ditt delprojekt.

I dina uppgifter ingår bland annat:
  • Samverka med produktion, projektering, inköp, kontrakt, miljö (m.m.) teammedlemmar.
  • I samverkan med teammedlemmar, upprätta och underhålla tidplan i enlighet med projektets gemensamt satta tidplaneringsprocesser.
  • Ansvar för justeringar av tidplan i samverkan med Blockchef.
  • Ansvar för uppföljning av tidutfall mot tidprognos.
  • Analysera tidplaner från underentreprenörer och följa upp att dessa tidplaner överensstämmer med projektets satta kravställningar.
  • Stödja framtagning av underlag till månadsvis tidsstatusrapporter mot kund.
  • Stödja framtagning av störningsrapporter.
  • Delta i delprojektmöten.
  • Rapportera till Blockchef och projektets Lead-tidplanerare.
En stor del av tiden driver du arbetet med att detaljplanera areatidplanen med en framförhållning av 6 månader.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

För att vara framgångsrik i rollen som planerare bör du ha minst relevant högskoleutbildning och meriterande med relevant erfarenhet inom bygg- och anläggning. Du vill fortsätta utvecklas som specialist inom tidplanering och har lätt för att lära dig olika programvaror.

Som person är du social och har lätt för att skapa kontakter och samarbeta med andra inom projektet. Du är noggrann och strukturerad med en god förmåga att koordinera och sammanställa information. Du kan på ett enkelt och pedagogiskt sätt presentera information och har lätt för att lära dig olika programvaror. Planeringen sker i PowerProject Enterprise.

Ytterligare information

Anställning omgående med placering på vårt projektkontor vid Korsvägen.

Kom och väx!

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö.

Plats

Västlänkens deletapp på Korsvägen, Göteborg, Västra Götalands län.

Kontakt

Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, dock senast 2019-10-25. För frågor kring tjänsten är du välkommen att biträdande projektchef Björn Locke, 070-536 89 76. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen vänligen kontakta Marie Alpsten, HR Partner, 0790-728153.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 25 okt 2019 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.