Pålkransförare / Påloperatör till Hercules Grundläggning

Pålkransförare / Påloperatör till Hercules Grundläggning

Hercules är ett av Nordens ledande grundläggningsföretag och en del av NCC Industry. Med hjälp av metoder som pålning, stödkonstruktioner, grundförstärkning och armering hjälper vi våra kunder att lägga grunden till framtidens byggnader och anläggningar. Inom Hercules Grundläggning ingår närmare 300 medarbetare och har en omsättning på cirka 1 miljard SEK (2017).

Nu söker vi en kunnig besättning till vår Liebherr pålkran med placering i Södra Sverige

Vi ser mycket positivt på framtiden inom grundläggning och för att lyckas med alla spännande utmaningar som är på gång behöver vi nu förstärka vårt team med erfaren personal!

Vi söker nu en pålkransmaskinist och en påloperatör till vår Liebherr pålkran som kommer arbeta i ett team om två. Vi vill att du tillsammans med oss värnar om en god arbetsmiljö för dig och dina kollegor. Rollen ställer krav på självständighet då arbetsledningen fördelar sin tid mellan flera projekt och därmed inte alltid är på plats.

Du kommer att arbeta på projekt i södra Sverige med tyngdpunkt i eller kring Göteborg.
Hercules är delaktig i två av etapperna på Västlänken tillsammans med NCC, vi kommer att utföra en hel del större pålningsentreprenader tillsammans med NCC men även externa entreprenörer den närmaste tiden.

Dina erfarenheter och egenskaper

Nu söker vi dig som har flera års erfarenhet som pålkransförare/operatör, alternativt har erfarenhet av att köra större maskiner/mobilkran inom anläggningsverksamhet och vill utbilda sig till pålkransförare.

Vi tror att du som person är ansvarstagande, engagerad och har lätt för att samarbeta. Vi tror också att du har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt. Det är dessutom viktigt att du känner dig bekväm med våra grundläggande värderingar och att du är en förebild gällande efterlevnad av dessa.

Vad vi erbjuder dig

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Ytterligare information
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Heltid. Dagtid. Regionkontoret är placerat i Göteborg och du kommer att arbeta på projekt i södra Sverige med tyngdpunkt i eller kring Göteborg. B-körkort är ett krav för tjänsten. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Regionchef Håkan Hakeröd, +46 (0)70-359 94 80 alt. hakan.hakerod@hercules.se/martin.fjellman@hercules.se +46 (0)70-521 68 36

Vi har ett löpande urval och tillsättning av tjänsten. Registrera din ansökan och CV nedan senast 2019-05-19.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 19 maj 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.