Mark- och Anläggningsarbetare till Västlänken

Mark- och Anläggningsarbetare till Västlänken

Mark- och Anläggningsarbetare till Västlänken

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken - några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Vi söker nu en erfaren Markarbetare för vår projektorganisation Västlänken/Korsvägen där uppdraget omfattar en pendeltågstation under jord samt cirka 3,2 kilometer tågtunnel. Du kommer att vara en del av ett team där vi utmanar oss själva för att leverera de bästa hållbara lösningarna i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Här är dina nya utmaningar
Som Mark- o Anläggningsarbetare på projektet Almedal blir du en del av vår projektorganisation. Projeket består av en mängd delprojekt där du kommer få jobba med både mindre och större mark- och anläggningsjobb, VA-arbeten och infrastruktur.

Dina erfarenheter
Vi ser att du som söker har stor erfarenhet av mark-och eller anläggningsarbete och gärna arbetat i stora projekt tidigare. Du har yrkesbevis inom mark, trä eller betong. Positivt om du genomgått utbildning Arbete på väg

Ritningsläsning ingår i arbetet och du har stor erfarenhet av VA, rörläggning, utsättning samt sten-och plattsättning.


Dina egenskaper

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är ansvarsfull, arbetsvillig och har lätt för att samarbeta med andra. Du värdesätter ett företag som arbetar för en god arbetsmiljö och identifierar dig med våra värderingar: Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.

Det krävs att du är flexibel och anpassningsbar, har en bra kommunikativ förmåga samt att du behärskar svenska i tal och skrift.

Ytterligare information
Anställningsform är heltid med placering på projekt i centrala Göteborg.

Registrera din ansökan och CV nedan, urval kommer att ske löpande.


Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Övrigt
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 10 feb 2020 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.