Mängdreglerare Berg/Tunnel till Västlänken

Mängdreglerare Berg/Tunnel till Västlänken

Har du flerårig erfarenhet som mättekniker i större infrastrukturprojekt och vill arbeta mer med modeller och mängdreglering?

Vi söker nu efter vår nya medarbetare till Korsvägen. Här är du en del i vårt Berg/Tunnelblock och kommer att vara med på ett av Sveriges största infrastrukturprojekt i historien.

Här är dina nya utmaningar

I din roll som mängdreglerare krävs det att du kan kontraktet i detalj och tar fram underlag för reglering med hjälp av mätdata samt teoretiska modeller tolkade ur bygghandlingarna. Du förväntas att ansvara för att ta fram modeller för utsättning och mängdreglering där något som är av yttersta vikt i din roll såväl som projektets framdrift. Du kommer också att planera mätningsarbetena i projektet och ansvara för att ritningar och mätdata hanteras på rätt sätt samt ser till att toleranser och krav efterlevs. Inom NCC strävar vi efter att arbeta mer i 3D vilket också gäller mättekniken.

Dina erfarenheter och egenskaper

Vi söker dig som har en byggteknisk utbildning inom mätteknik, alternativt motsvarande kunskap med erfarenhet från utsättning/mätning inom mark-, väg- och anläggningsprojekt. Du har arbetslivserfarenhet som mätningstekniker och vi ser gärna att du har goda kunskaper i AMA och MER.
Som person är du kommunikativ och trivs i att vara en del i ett lag. Du trivs i en miljö med snabba förändringar där du självständigt och strukturerat driver dina arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du även har ett stort intresse och sinne för detaljer, siffror och beräkning.

Ytterligare information

Anställningsform är heltid med placering på projekt i centrala Göteborg.

Jobba på NCC

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en trygg arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar.

Kontakt

Har du frågor kring tjänsten når du Blockchef Sofia Lander på telefon 0768-40 22 39. Har du frågor kring rekryteringsprocessen når du HR-Specialist Jonas Andersson på telefon 0790-78 79 39.

Vill du vara med på vår resa? Ansök omgående då vi tilläpar löpande urval, dock ej senare än 2020-06-15.

Vi undanber vänligt men bestämt kontakt med säljare av annonser, bemmaningslösningar och rekryterare.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 15 juni 2020 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.