Krossmaskinist

Krossmaskinist

Vi söker Krossmaskinister till vår krossanläggning i Tagene.


Dina arbetsuppgifter


Arbetsuppgifterna består i att vara processoperatör samt utföra reparations- och underhållsarbete. Tjänsten innebär att man arbetar i tvåskift.


Dina erfarenheter


Du bör vara svets- och reparationskunnig. Praktisk erfarenhet från maskintekniskt arbete är en merit. B-körkort är ett krav. Förarbevis för lastmaskin är meriterande.

Dina egenskaper

Vi söker en person med hög arbetskapacitet och god samarbetsförmåga som också är självgående och kreativ. Det är viktigt att man är flexibel och positiv till att vid behov hjälpa till inom andra arbetsområden än sitt egna. Ordning och reda på arbetsplatsen är en självklarhet för dig.


Ytterligare information


Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande så vid intresse skicka vänligen in din ansökan snarast. Har du några frågor om tjänsten är du välkommen att ringa Oscar Löfgren, Site Manager, tfn 0706-59 38 42.


Vi erbjuder


Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas.

Sista ansökningsdag 2018-06-15. Registrera din ansökan och CV nedan
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 15 sept (29 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.