Installationsledare

Installationsledare

Har du flerårig erfarenhet inom VVS, Styr & Regler eller El med vana av byggproduktion?

Till vår Installationsgrupp på NCC Building Väst söker vi nu efter dig som vill leda och säkerställa installationslösningarna i våra pågående och kommande projekt.

Här är dina nya utmaningar

I rollen som installationsledare leder och arbetar du tätt tillsammans med såväl interna som externa resurser för att säkerställa installationslösningarna i projektens alla skeden. Du deltar aktivt i anbuds- och systemskeden tidigt i projekten fram till produktionsstart samt som stöd under produktionen.

Du kommer bl.a. arbeta med systemlösningar, kostnads- och investeringskalkyler, projekteringsledning samt upphandling och samordning av installationsentreprenader. Arbetet handlar till största del om att hitta de bästa tekniska och ekonomiska lösningarna för projektet och kunden. I rollen som installationsledare kommer du att vara en nyckelperson för hantering av installationsfrågor i våra projekt.

Dina erfarenheter och egenskaper

Du har en bygg- eller installationsteknikutbildning med minst 5 års relevant erfarenhet från Styr & regler, El eller VVS. Vi ser gärna att du har erfarenhet från entreprenadsidan såväl som konsultsidan. Du har även erfarenhet från kalkyl och anbud. Meriterande är om du har en bakgrund inom Styr & regler.

Som person är du kreativ och har en stark drivkraft att driva projekt framåt. Du trivs med att leda och fördela arbete samtidigt som du kan arbeta självständigt och strukturerat. Du har lätt för att skapa goda kontakter såväl internt som externt och stor vikt kommer att läggas på dina personliga egenskaper och din förmåga att samarbeta.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCC:s kontor i Göteborg. Resor i tjänsten kan förekomma.

Kom och väx!

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Följ länken för att veta mer om NCC

Kontakt

Välkommen med din ansökan. Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, dock senast 2019-12-11. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Installation & Miljö, Magdalena Kvernes, 070-5257748. Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Jonas Andersson, HR-Specialist Rekrytering, 079-0787939.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber vänligen men bestämt kontakt med rekryteringsföretag, annonssäljare och annan typ av säljare av bemanningslösningar.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 11 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.