Hållbarhetsspecialist inom miljöcertifieringar

Hållbarhetsspecialist inom miljöcertifieringar

Har du flerårig erfarenhet av miljöcertifieringar och söker efter nya utmaningar? Vi söker nu efter vår nästa Hållbarhetsspecialist till vår avdelning Teknik och Hållbarhet.

Teknik och Hållbarhet är en stabsenhet inom NCC Building Sverige med kompetens inom Hållbarhet, Konstruktion, Installation och Visualisering. Enheten har drygt 120 medarbetare med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Luleå.

Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCC:s affär och projekt i fokus. Här finns grupper med kompetens inom miljö, social hållbarhet, energi och byggnadsfysik. Verksamheten är fokuserad på stöd och rådgivning i tidiga skeden och arbetar även med utveckling och projektering.

Här är dina nya utmaningar

Som hållbarhetsspecialist hos oss kommer du att vara med och förändra branschen och NCC:s hållbarhetsarbete. Hos oss arbetar du som en del i projektteam med fokus på hållbara byggnader och deras direkta närområde. Du hanterar frågeställningar kopplade till bland annat energioptimering, materialval, ekologi, inneklimat och innemiljö, utifrån ett kostnads- och livscykeltänk.

Din uppgift blir att driva egna uppdrag och leda andra specialister för att uppnå rätt resultat i projekten. Du kommer att fungera som expertstöd och ofta arbeta i tidiga skeden i våra projekt, där det är viktigt att ha förmågan att på ett pedagogiskt sätt kunna förklara hållbarhetsarbetet i projektets olika faser samt hur arbetet stärker affären.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har

Du har minst fem års erfarenhet av arbete med miljö- och hållbarhetsfrågor i fastighets- eller byggbranschen.

Du har arbetat med och har intresse av miljöcertifieringssystem för byggnader. Har du dessutom erfarenhet av projektledning och samordning inom BREEAM och Miljöbyggnad är det extra meriterande.

Du kommer att leda och driva uppdrag hos oss och därför värdesätter vi om du har den erfarenheten. Du har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du drivande inom ditt område och har en vilja att utveckla NCC. Du är självgående, utåtriktad och skicklig på att kommunicera. Du trivs med att genomföra arbetsuppgifter såväl i grupp som självständigt. Vidare har du god förmåga att planera, driva och administrera uppdrag samt att anpassa dig när det blir ändrade förutsättningar.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med sunda värderingar, höga hållbarhetsambitioner och en stark vilja att lyckas. Vi har en bra gemenskap med lärande kultur och detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Du kommer att jobba i ett stort entreprenörsföretag med en ständig närhet till produktionssidan och stor möjlighet till återkoppling och erfarenhetsåterföring.

Närheten till våra beställare och till produktionen är i det närmaste unik i branschen. Tillsammans med våra kollegor får vi följa projekten vi arbetar med vilket ger oss en spännande arbetsmiljö och stora utvecklingsmöjligheter. I detta ligger mycket av vår styrka och drivkraft. Vi spelar också en aktiv roll i utvecklingen av hållbarhetsarbetet inom NCC. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCC:s kontor i Göteborg. Resor i tjänsten kan förekomma.

Vill du veta mer om tjänsten?

Kontakta gärna HR -Specialist Rekrytering, Jonas Andersson, 0790-787939, Gruppchef, Anders Ljungberg 070-237 54 43 eller specialistchef Åsa Lindell, 0702-87 64 20. Registrera din ansökan och CV nedan. Urvalet görs löpande till och med 2018-10-05.

Välkommen med din ansökan!

För denna rekrytering undanber vi kontakt med annonssäljare och rekryteringsföretag
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 5 okt (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.