Entreprenadingenjör till Centralen

Entreprenadingenjör till Centralen

Har du goda kunskaper inom betong, vana av att arbeta med ekonomi, tidplaner, ÄTA-hantering samt planering? Till Västlänksprojektet Centralen söker vi nu efter en entreprenadingenjör som kommer att vara en central del i betongblocket och vara direkt underställd Blockchef.

Om projektet

Vi har fått förmånen att bygga flera etapper av Västlänken - några av de mest komplexa och tekniskt utmanande anläggningsprojekten i modern svensk historia. Projektet Västlänken/Centralen omfattar en ny bro över E6 i öster, ett järnvägstråg, en bergtunnel genom Gullberget, betongtunnel i lera samt den underjordiska pendeltågsstationen Station Centralen strax norr om Göteborgs centralstation och fortsatt betongtunnel västerut fram till Göteborgsoperan. En sträcka på totalt nästan 2 km.

Här är dina nya utmaningar

Som entreprenadingenjör kommer du att tillhöra betongblocket och arbeta med kopplingen till den nya stationsbyggnaden på projektet. Du har en central och viktig roll då du först och främst stöttar blockchef och produktion inom ditt block men också ansvar för att stötta markblocket i bland annat ekonomifrågor så som prognosarbete med mera.

I stora drag handlar rollen om att ansvara för planering, inköp och ekonomi. Det innebär att du ansvarar för att upprätta planeringsunderlag, löpande plan- och ekonomiavstämningar, prognoser, kalkylunderlag, produktionskalkyler samt ÄTA-hantering. Vi förväntar oss att du är väl insatt i aktuella kontraktshandlingar och styrande dokument.

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen som Entreprenadingenjör hos NCC ser vi att du har en byggteknisk Högskole- eller Civilingenjörsutbildning med ett stort intresse för infrastrukturprojekt. Du har goda kunskaper inom betong och vana av att jobba med större infrastrukturprojekt. Starkt meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i projekt mot Trafikverket.

Som person drivs du av att lösa problem. Du gillar att inneha en central roll i gruppen med ett flertal olika kontaktytor. Du är strukturerad, affärsmässig, kommunikativ, har lätt för att bygga relationer och gillar att arbeta i team. Du delar också NCC:s värderingar; ärlighet, respekt, tillit och framåtanda.

NCC erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.
Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Följ länken för att veta mer om NCC

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering på projekt Centralen.

Kontakt

Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, dock senast 2020-03-05. För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Andersson, HR-Specialist Rekrytering, 0790-787939.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 5 mars 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.