Employer Branding Specialist

Employer Branding Specialist

Trivs du med att arbeta i en flexibel och självständig roll där ingen dag är den andra lik? Tycker du om att koordinera och beskriver dig som en social person som har lätt för att ta kontakt med andra? Då kan detta vara rollen för dig! Just nu söker vi en Employer Branding Specialist som vill vara med och fortsätta utveckla arbetet med att attrahera morgondagens talanger.

Rollen hos oss

Att arbeta med Employer Branding är otroligt roligt och ingen arbetsdag är den andra lik. Jag får möjligheten att komma med idéer, förverkliga dem och tillsammans med medarbetare göra NCC till talangernas första val! Att få vara med och utveckla Employer Brandingarbetet innebär en självständig och flexibel arbetsroll, med många olika kontaktytor med bland annat HR-partners, rekryterare, avdelningschefer och medarbetare inom organisationen.”

Såhär beskriver en av våra medarbetare hur det är att arbeta som Employer Branding Specialist hos oss. Stämmer det överens med dig och din ambition är det här rollen för dig!

Arbetsuppgifter

Som Employer Branding Specialist kommer du bland annat att:
  • Förbereda och genomföra event mot högskolor och universitet i syfte att marknadsföra NCC samt stärka vårt varumärke.
  • Genomföra event på NCC:s kontor och projekt vilket kan vara mingelevent, studiebesök och föreläsningar.
  • Upprätthålla och utveckla kontakt och samarbete med gymnasieskolor, högskolor och universitet i Västra Götaland.
  • Koordinera och samordna NCC:s studentinitiativ, såsom deltagande på arbetsmarknadsdagar, examensarbeten och NCC:s samarbete med Kunskapsgymnasie
  • Ansvara för rekrytering och uppföljning av praktikanter.
  • Ansvara för NCC:s gemensamma introduktionsdag i Väst.
Tjänsten passar dig som gillar att anordna och koordinera event, skapa nätverk och som vill utvecklas inom Employer Branding. Uppdraget startar med en introduktion till din nya arbetsgivare NCC och möjlighet att under ett par veckor gå bredvid nuvarande innehavare av rollen.

Kom och väx

Hos oss på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö där god stämning och sammanhållning är viktiga ingredienser. Som medarbetare på NCC blir du en del av en arbetsplats som värnar om ett hållbart arbetsliv och en bra balans mellan arbete och fritid.

Vi söker dig som
  • Har en högskoleutbildning med inriktning mot HR, marknad, kommunikation eller motsvarande
  • Meriterande om du har tidigare erfarenhet av Employer Brandingarbete mot studenter på högskola och universitet.
  • Har erfarenhet av ett socialt serviceyrke samt vana av att hantera och bemöta olika typer av människor på ett professionellt sätt.
Dina egenskaper

Då du kommer att träffa många olika människor och vara vårt ansikte utåt är det viktigt att du som person är social, utåtriktad och har lätt för att knyta kontakter. Du är lyhörd och har en förmåga att sätta dig in i verksamhetens behov och förutsättningar. Du är van vid att arbeta självständigt och har förmågan att prioritera, driva och slutföra uppdrag på ett systematiskt sätt. Vi ser också att du har ett stort engagemang och är ansvarstagande och att du kan bidra med nya idéer kring hur vi kan nå våra målgrupper.

Ytterligare information

Du utgår från NCC:s huvudkontor i Göteborg, resor kan förekomma i tjänsten. Tjänsten inleds med 6 månaders provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning.

För ytterligare information

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta Emelie Forsman +46790788006. För frågor kring processen, vänligen ring Rekryteringsspecialist, Jonas Andersson +46790787939. Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 5 december. Observera att rekryteringen kan avslutas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, Marknadsföring, PR & Kommunikation
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 5 dec (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på 53 Mdr SEK och 17000 anställda 2016. Med Norden som hemmamarknad är NCC verksamt inom hela värdekedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror för byggproduktion samt tillhandahåller beläggning och vägservice. NCC skapar framtidens miljöer för arbete, boende och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö. Vår vision är förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna.