Biträdande Blockchef till Korsvägen

Biträdande Blockchef till Korsvägen

Inom en av våra deletapper på projekt Korsvägen utökar vi nu med en Biträdande Blockchef. Har du en gedigen produktionsbakgrund från större och komplexa mark-/vägprojekt och en förmåga att leda och koordinera produktion mot uppsatta mål?

Trivs du även i en föränderlig miljö, med högt tempo och stor portion av lösningsorienterat arbete är det här troligen arbetsplatsen för dig!

Rollen som Biträdande Blockchef

I din roll som Biträdande blockchef kommer du att tillhöra ett av våra delprojekt inom Korsvägen som just nu bedriver mark-, betong- och grundläggningsarbeten inne på Liseberg samt vid Mölndalsån och i direkt anslutning till E6 söderut. Du kommer att vara underställd projektets Blockchef och ha ett tätt samarbete till blockchefen där din del innefattar att fokusera på att driva, leda och koordinera den dagliga produktionen. Då du arbetar mot tre olika teknikgrenar kommer du att arbeta nära respektive Platschef för respektive teknikdel vilket kräver att du har en gedigen teknisk förmåga och vana av att driva produktion.

Tillsammans med produktion och blockchef kommer du att vara ansvarig för att hålla tidplan och nå uppsatta milstolpar. Här handlar det om att kunna fatta snabba beslut och involvera de olika teknikgrenarna för att få framdrift i projektet.

Ytterligare ansvar innefattar ÄTA arbeten men också hantera och säkerställa redovisning mot vår beställare.

Din profil

För att du skall lyckas i rollen som Biträdande Blockchef ser vi att du har en gedigen erfarenhet av att driva produktion i en ledande roll inom komplexa mark-, lednings- och vägentreprenader med inslag av betongarbeten. Du har en god förmåga att planera arbeten och tillsammans med din erfarenhet även en förmåga att granska antaganden och praktiskt lösa problem som kan uppstå i den dagliga produktionen. Vi ser gärna att du även har erfarenhet från projekt mot Trafikverket.

Som person bör du vara trygg i din roll som ledare, där du har en förmåga att få med dig din omgivning och skapar ett inkluderande klimat med din omgivning. Då vi befinner oss i ett stort komplext projekt krävs det att du kan behålla ditt lugn och på ett lösningsfokuserat sätt hantera oförutsedda händelser som kan påverka vår planering. Du är tydlig i din kommunikation samt en förmåga att skapa goda relationer till interna och externa parter.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med start omgående. Placering är på vår etablering i centrala Göteborg.

Kontakt och Ansökan

Låter tjänsten intressant? Tveka inte att ansöka idag med din Linkedinprofil eller CV på länken nedan. Har du frågor kring tjänsten eller rekryteringsprocessen når du HR-Specialist, Jonas Andersson på telefon 0790-787939.

Från och med den 7/1 är vi tillbaka från ledighet och har fram tills detta datum inga möjligheter att besvara eventuella frågor. Urval sker löpande vilket kan betyda att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag 2020-01-23

Vi ser fram emot din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 23 jan 2021 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt och Tillit.