Betongansvarig Korsvägen

Betongansvarig Korsvägen

Vårt projekt Korsvägen går in i en ny fas med tunga och stora betongarbeten därför söker vi nu efter vår nya kollega som skall driva våra Betongarbeten för projektet. Har du minst 10 års erfarenhet av stora och komplexa betongarbeten och vill vara med i ett av Sveriges största och mest betydelsefulla projekt skall du läsa vidare.

Om Korsvägen

Deletapp E05 Korsvägen är ett Joint Venture mellan NCC och Wayss&Freytag. Projektet är en cirka 3,2 kilometer lång tågtunnel och sträcker sig från Landala, via Korsvägen och Örgryte/Jakobsdal för att sedan ansluta i Almedal till befintliga spår. Merparten av tunneldelarna går i berg och består av en spårtunnel och en parallell service- och räddningstunnel. Tre avsnitt utförs med betongkonstruktioner i lera och jord. Vid Korsvägen kommer den nya underjordiska station Korsvägen byggas med tre uppgångar.

Rollen som Betongansvarig

Som vår projektchef säger är det här ”Ett once in a lifetime projekt. Att bygga Korsvägen är ett unikt projekt i Sverige som görs i Göteborgs innerstad där vi möts av alla utmaningar som man kan stöta på i ett projekt på relativt kort tid som är miljömässigt rätt, hållbart och viktigt för Göteborgs framtid”

Som Betongansvarig kommer du inneha en uppskattad och viktig roll för vårt projekt där du kommer att ges stort ansvar och vara högst delaktig ifrån att vi designar arbetena till att du sedermera är den som ansvarar för att arbetena blir utförda enligt handlingarna.

I praktiken innebär din roll att vara högst delaktig i framtagandet av projekteringen av betongkonstruktioner med underjordisk betongstation och bland annat vattentäta betongkonstruktioner där du bidrar med insikt hur arbetena skall utföras utifrån tid, ekonomi och satta kvalitetsmål. Därefter ansvarar du för att leda betongarbetena med en omfattning på cirka 200 000 m3. Ytterligare viktiga delar i din roll är att se till att skapa en god kultur och säker arbetsmiljö samt arbeta med att driva och följa upp kort- och långsiktiga mål. Vi förväntar oss även att du styr projektet för att optimera planering och fördelning av resurserna i projektet och samt säkerställer att vi har rätt kompetens, följer våra arbetssätt samt regelverk och kontraktshandlingar.

Din profil

För att du skall vara framgångsrik i rollen krävs det att du har en ingenjörsutbildning inom väg/vatten eller likvärdigt område med minst 10 års erfarenhet från komplexa större betongprojekt. Du har en hög förståelse för regelverk, AMA samt har en gedigen kunskap inom betong där du samlat på dig bred betongkunskap från olika typer av betongkonstruktioner så som vattentäta betongkonstruktioner, betongtunnel, broar och tråg.

Du har erfarenhet från större komplexa projekt i en innerstadsmiljö och har förståelse för vilka utmaningar som vi stöter på dagligen. Som person är du trygg i din erfarenhet och kompetens vilket smittar av sig på dina medarbetare. Du har en förmåga att planera och strukturera upp arbeten med resultatet och affären i fokus.

Du har en god kommunikativ förmåga, är flytande i tal och skrift på svenska då du kommer att hantera handlingar som är skrivna på svenska. Du formulerar och uttrycker dig även problemfritt på engelska då vi verkar i en internationell miljö.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med start omgående. Projektet förväntas vara färdigställt 2026. Du rapporterar till Projektchef/Produktionschef.

Vi erbjuder

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Kontakt

Är du den vi söker tycker vi att du skall ansöka med CV eller din Linkedinprofil omgående då vi tillämpar löpande urval, dock senast 2020-11-09.

Har du frågor kring tjänsten når du Projektchef, Per Kinell på telefon 0706-521778. För frågor kring rekryteringsprocessen når du HR-Specialist Jonas Anderson på telefon 0790-787939.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 9 nov 2020 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt, Tillit och Framåtanda.