Arbetsmiljöingenjör Civil West

Arbetsmiljöingenjör Civil West

Arbetsmiljöingenjör

Division Civil Engineering, inom affärsområdet Infrastructure, specialiserar sig på större infrastrukturprojekt som tunnlar, vägar och järnvägar och komplicerade betongkonstruktioner. Vi är ca 330 anställda på Civil West Några intressanta projekt som vi jobbar med just nu är station Korsvägen och Centralen på Västlänken samt Trafikplats Tingstad.

På NCC pågår det ständigt ett arbete att förbättra säkerheten på våra arbetsplatser. Av den anledningen satsar vi hårt på ett proaktivt och systematiskt arbetsmiljöarbete. Vi har en kultur som präglas av säkerhet och omtanke där vi anser att agera är att bry sig om.

Affärsområde Infrastructures svenska verksamheter supportas inom arbetsmiljöområdet av vårt team av arbetsmiljöingenjörer placerade runt om i landet. Samtliga arbetar till stor del självständigt inom sitt geografiska område och vi har ett förhållningssätt som präglas av lagkänsla. Erfarenhetsutbytet inom gruppen bidrar både till utveckling och en bra sammanhållning. Hos NCC finns även möjlighet att samarbeta kring arbetsmiljöfrågor med kollegor i våra andra affärsområden.

Här är dina nya utmaningar

Som arbetsmiljöingenjör inom Infrastructure erbjuder vi en stor variation och bredd av arbetsuppgifter. Hos oss arbetar du nära verksamheten och våra projekt, chefer och medarbetare. Du stöttar i det operativa arbetsmiljöarbetet och stor del av din arbetstid finns du i våra projekt runt om i regionen. Arbetsmiljöingenjörerna ansvarar även för att utbilda inom ämnesområdet så att NCC:s medarbetare får en hög kompetens inom hälsa och säkerhet.

Du medverkar i också i utvecklingen av vårt systematiska arbetsmiljöarbete, genomför kontroller och arbetsmiljörevisioner för att förankra och säkerställa att vårt arbetssätt efterlevs och arbetar även aktivt som en viktig del i det fortsatta strategiska utvecklingsarbetet inom NCC. Ansvaret för utredning vid allvarliga incidenter hanteras av våra arbetsmiljöingenjörer. Vi eftersträvar noll olyckor samt att skapa förutsättningar för att alla ska må bra och utvecklas.

De här erfarenheterna och egenskaperna vill vi att du har
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom arbetsmiljö eller likvärdig, samt några års erfarenhet av kvalificerat arbetsmiljöarbete. Du har ett starkt engagemang för arbetsmiljöfrågor och en förmåga att inspirera andra inom området. Tjänsten kräver att du är en god kommunikatör med förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska

Som person ser vi att du trivs med att arbeta nära verksamheten i en relationsskapande och coachande roll. Eftersom du är van vid att självständigt styra och prioritera ditt arbete och hantera en stor variation av frågor ser du det som en rolig utmaning att få vara del i våra projekt och bistå med rådgivning som är praktiskt användbar.

Vi söker en person som vill bidra till vår vision om att skapa hälsosamma och säkra arbetsplatser utan olyckor och som kan stå för våra grundläggande värderingar: Ärlighet, Respekt, Tillit, Framåtanda.

Ytterligare information

Tjänsten är placerad på vårt kontor i Göteborg. Arbetet kräver en hel del resor varvid B-körkort är ett krav. Ditt arbetsfält blir främst kring Göteborg, men det kan förekomma resor även till angränsande geografier.

Kom och väx!

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Vi anser att arbetsmiljö inte bara är regler och föreskrifter, utan för oss handlar det om att vara en god förebild och en ambassadör för säkra arbetsplatser. Säkerhetskulturen har en stor inverkan på hur vi arbetar och hur arbetsmiljön ser ut på våra arbetsplatser. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Hos oss är det du som påverkar din utveckling.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta arbetsmiljöchef Cecilia Lundgren på telefon 070 227 67 10 eller HR-Specialist Rekrytering Jonas Andersson på telefon 079 078 79 39. Din ansökan vill vi ha senast den 25 augusti, vårt urval och intervjuer startar först efter sista ansökningsdag.

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på närmare 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare (2018). NCC skapar framtidens miljöer för boende, arbete och kommunikation med ett ansvarsfullt byggande som ger hållbart samspel mellan människa och miljö.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 28 aug 2019 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.