Arbetsledare till MIMO, Building väst

Arbetsledare till MIMO, Building väst

Arbetsledare till MIMO, Building väst

Nu behöver vi utöka vårt team med arbetsledare till projekt MIMO i Mölndal. Vill du vara delaktig i och utveckla Mölndals stadskärna med oss på NCC? Sök till oss idag!

Rollen som Arbetsledare

I rollen som arbetsledare hos oss på NCC är du delaktig i genomförandet av projekt MIMO, ett 17 våningar högt kontor. Hos oss kommer du att arbeta tillsammans med blockchefer där du planerar och leder egna moment. Vi på NCC har bra verktyg och arbetssätt som stödjer dig i arbetsledarrollen där du även fungerar som en viktig förebild när det gäller arbetet inom miljö, kvalitet och arbetsmiljö.

Vi jobbar i team där din roll i laget är att engagera och motivera genom delaktighet. Gruppen som du kommer arbeta med har erfarenhet och ni stöttar och inspirerar varandra i arbetet och till utveckling. Vill du jobba i ett modernt företag, med god projektkultur, goda utvecklingsmöjligheter och ha bra balans mellan arbete och fritid? Då kommer du trivas hos oss!

Din profil

För att vara framgångsrik i den här rollen är du en erfaren arbetsledare. Du är van vid att arbeta med hus- eller bostadsprojekt och har erfarenhet och drivkraft att leda underentreprenörer och egna yrkesarbetare. Du behöver ha en byggteknisk utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Som person är du positiv, ansvarsfull, ordningsam och brinner för ditt arbete ute i produktionen. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang samt drivkraft. För att bli en del av oss kräver vi att du kan ställa upp på våra värderingar: Ärlighet, Tillit, Respekt och förstår vikten av att jobba med inkludering och mångfald i organisationen.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placeringsort Göteborg där du kommer att vara en del av avdelningen Building Väst. med start enligt överenskommelse. Den här tjänsten bakgrundskontrolleras i enlighet med NCC:s säkerhetskultur.

Kontakt och ansökan

Registrera din ansökan och ditt CV nedan, dock ej senare än 2022-05-29. Urval sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Frågor kring rekryteringsprocessen besvaras av Victoria Reeve HR-Specialist Rekrytering 0790–787939.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: arbetsledare, senior arbetsledare,

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans
Varje dag tar våra över 13 000 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap.

Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag.

Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. 2021 omsatte NCC ca 53 miljarder SEK och NCC:s aktier är noterade på Nasdaq Stockholm.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.


Kontaktpersoner:

Victoria Reeve
HR-Specialist Rekrytering
0790787939
Mer info
Kontaktperson Victoria Reeve
Telefon 0790787939
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se/sv/
Sista ansökningsdag 29 maj 2022 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande byggföretagen i Norden. Som expert på att driva komplexa byggprocesser bidrar NCC till byggande som har en positiv inverkan på kunderna och på samhällets utveckling i stort. Verksamheten omfattar kommersiell fastighetsutveckling, bygg- och infrastrukturprojekt samt produktion av asfalt och stenmaterial. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar Ärlighet, Tillit och Respekt.