Arbetsledare Tunnel till Västlänken

Arbetsledare Tunnel till Västlänken

Vi står inför en spännande utveckling i vårt projekt då vi inom kort utökar vår tunneldrivning till ett flertal fronter. Därför söker vi nu efter vår nya arbetsledare för vårt nattskift på Korsvägen.

Är du en trygg arbetsledare med ett par års erfarenhet av arbete under jord? Läs vidare och sök om det är dig vi söker!

Om projektet

Deletapp Korsvägen är cirka 3,2 kilometer lång tågtunnel och sträcker sig från Landala, via Korsvägen och Örgryte/Jakobsdal för att sedan ansluta i Almedal till befintliga spår. Merparten av tunneldelarna går i berg och består av en spårtunnel och en parallell service- och räddningstunnel. Tre avsnitt utförs med betongkonstruktioner i lera och jord. Vid Korsvägen kommer den nya underjordiska station Korsvägen byggas med tre uppgångar. Stationen byggs med en plattform och två spår, med förberedelser för ytterligare två framtida spår och en plattform.

Rollen som Arbetsledare

Vill du ha en roll där du både är närvarande i produktion och mot plastledningen är rollen som arbetsledare troligen din nya utmaning. I rollen som Arbetsledare erbjuds du en självständig och omväxlande roll med stort ansvar i ett av Sveriges mest komplexa infrastrukturprojekt någonsin.

Du kommer att i nära samarbete med platschefen planera och leda projektet framåt där du kommer att följa upp det dagliga arbetet mot tidplan. Du ansvarar också för att fördela resurser och planera för arbetet för ditt skiftlag. I rollen ställs det krav på att du kan koordinera, bevaka och styra produktionens dagliga aktiviteter. I hög grad innebär det att du kommer att samordna yrkesarbetarnas och underentreprenörernas arbeten. Ytterligare ansvar innebär att aktivt arbeta för och främja säkerhetsarbetet samt också bidra med materialinköp.

Din profil

Vi söker dig som har arbetat några år som arbetsledare med specifik kompetens inom berg- och tunnelarbeten. Har du dessutom utbildning från yrkes- eller högskola ser vi det som meriterande. Starkt meriterande är om du har sprängkort med fördel en giltig kurs som sprängarbetsledare.

Som person har du förmåga att planera och leda det dagliga arbetet och skapa en delaktighet för alla inblandade i ditt skift. Du är trygg och självständig i din roll och skapar ett bra arbetsklimat med högt fokus på säkerheten och affären.

Ytterligare information

Tjänsten är tillsvidare med placering på projektet i centrala Göteborg. Du rapporterar till Platschef.

Kontakt och ansökan

Vill du utveckla Göteborgs infrastruktur tillsammans med oss? Skicka in din ansökan redan idag eftersom urvalet behandlas löpande! Sista ansökningsdatum är 26 maj 2021. Om du inte har dina ansökningshandlingar tillgängliga kan du även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten? Kontakta HR-Specialist, Jonas Andersson 079 - 078 79 39 för mer information.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om oss

På NCC blir du en del i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas tillsammans

Varje dag tar våra över 15 500 medarbetare beslut som förbättrar människors vardag, både idag och i morgon. Här arbetar du i en stark gemenskap tillsammans med engagerade och professionella kollegor som drivs av att lära nytt, nå uppsatta mål, dela erfarenheter och göra verklig skillnad tillsammans. Vi utmanar oss själva för att driva utvecklingen och skapar hållbara lösningar som för samhället framåt med ny kunskap. Som ett av Nordens ledande bygg- och fastighetsutvecklingsföretag utvecklar vi kommersiella fastigheter, bygger skolor, sjukhus, bostäder, vägar, broar och annan infrastruktur som formar vårt sätt att leva, arbeta och resa i samhället. Genom vår industriverksamhet erbjuder vi produkter och tjänster med inriktning på stenmaterial och asfaltsproduktion, beläggningsuppdrag. Vi värnar ett hållbart arbetsliv med starkt fokus på säkerhet, personlig utveckling och balans mellan jobb och fritid.

NCC ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med rekryterare samt säljare av annons- eller bemanningslösningar.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 26 maj 2021 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande företagen i Norden inom bygg, infrastruktur och fastighetsutveckling med en omsättning på ca 58 Mdr SEK och 15 500 anställda 2019. Vår vision är att förnya vår bransch och erbjuda de bästa hållbara lösningarna. Vårt arbete genomsyras av våra värderingar; Ärlighet, Respekt och Tillit.