Ansvarig Konstruktör som vill arbeta närmare produktionen

Ansvarig Konstruktör som vill arbeta närmare produktionen

Teknik och Hållbarhet är en affärsområdesstab inom NCC Building Sweden med tjänster inom teknisk rådgivning och projektering. Vi är en specialistenhet och fungerar som ett kunskapsnav där vi tillhandahåller hållbara lösningar med NCCs affär och projekt i fokus. Här finns specialistenheter med teknisk kompetens inom bygg/energi/miljö och installation.

Har du flerårig erfarenhet som konstruktör? Kompletterad med viss erfarenhet av att rita också, kanske? Söker du efter nya utmaningar där du ges möjlighet att arbeta mer självständigt och närmare produktionen? Då kan det vara dig vi söker!

I din roll som konstruktör kommer du att bidra med din expertkunskap inom allmän K och tillsammans med dina övriga 17 kollegor ansvara för att skapa hållbara lösningar för våra projekt inom NCC!

Dina nya utmaningar

Som konstruktör kommer du att delta i projekteringsuppdrag åt NCC. Uppdragen kan gälla bostäder och/eller kommersiella byggnader. Du arbetar i hela byggprocessen från tidiga skeden med systemlösningar och innovativa kalkylunderlag fram till och med bygghandlingsprojektering och stöd under produktionsskedet. Beroende på uppdragets storlek varierar dina insatser från att göra allt konstruktörsarbete själv till att fungera som ansvarig konstruktör i större uppdrag med ansvar för att leda och planera arbetet för en grupp konstruktörer. Förutom projekteringsuppdrag ingår även deltagande i utvecklingsuppdrag samt tekniskt stöd till NCCs inköps- och produktionsenheter.


Dina erfarenheter och egenskaper


Vi söker dig som är civilingenjör med 5 års erfarenhet av arbete som konstruktör i byggprojekt. Du har goda teoretiska konstruktionskunskaper och hanterar med lätthet digitala konstruktionsverktyg såsom t.ex. FEM Design. Kunskaper i 3D-projekteringsverktyg (t.ex. Revit) är meriterande. Som person gillar du tekniska utmaningar, samtidigt som du är kreativ, ansvarstagande och resultatinriktad. Du är en god kommunikatör och har förmåga att omsätta dina erfarenheter och teoretiska kunskaper i produktionsvänliga lösningar. Detta sker i samråd med övriga delar av vår organisation, så god tvärvetenskaplighet med intresse och förståelse för andra teknikgrenar är nödvändiga kompetenser för den här tjänsten.

Ytterligare information

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på NCCs kontor i Göteborg.

Kom och väx hos oss!

Här på NCC erbjuds du en plats i en organisation med goda värderingar, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att lyckas. Detta är bidragande orsaker till att vi har många nöjda och stolta medarbetare. Vi är stolta över att kunna erbjuda våra medarbetare stora utvecklingsmöjligheter i en spännande arbetsmiljö. Vi har en bra variation på arbetsplatser där du kommer att möta olika typer av utmaningar och snabbt få möjlighet till ansvar. Hos oss är det du som påverkar din utveckling!

Kontaktpersoner

Vill du veta mer kring tjänsten är du välkommen att kontakta Gruppchef Anneli Pfeiffer, 0705-695228. Vill du veta mer kring rekryteringsprocessen når du HR-Specialist Jonas Andersson på 0790-787939.

Registrera din ansökan och CV nedan. Urval sker löpande så ansök därför så snart som möjligt, dock senast 2019-12-18.

Välkommen med din ansökan!

Annonssäljare och säljare av rekryteringstjänster undanbedes kontakta NCC för detta uppdrag.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ncc.se
Sista ansökningsdag 18 dec 2019 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NCC är ett av de ledande nordiska bygg- och fastighetsutvecklingsföretagen med en omsättning på drygt 57 Mdr SEK och 16 500 medarbetare. Med Norden som hemmamarknad är NCC aktiva inom värdekjedjan - utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader, vägar och anläggningar samt övrig infrastruktur. NCC erbjuder även insatsvaror som används vid konstruktion och tillhandahåller beläggnings- och vägtjänster. NCC skapar framtida miljöer för arbete, boende och kommunikation baserad på en ansvarig byggverksamhet som leder till en hållbar interaktion mellan människor och miljö.