Säljare till Multi-Teknik

Säljare till Multi-Teknik

Om tjänsten
Som säljare på Multi-Teknik kommer du att få prospektera och utveckla företagets kundstock med ambitionen att driva in nya kunder till bolaget.

Du kommer att använda telefonen som ditt yttersta redskap och räds inte att lyfta luren för både nya och befintliga kunder. Då försäljning av mönsterkort i stort skiljer sig från vanlig B2B försäljning, krävs ett stort mått av tålamod, då prospekt- och kundbearbetning sker under lång tid innan ett eventuellt resultat.

I din roll som säljare på Multi-Teknik kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • aktivt uppsökande av nya och gamla kunder
  • långsiktigt försäljningsarbete och kundbearbetning
  • vara delaktig i utformningen av din roll och företagets utveckling
  • administration i vårt affärssystem
Idag sitter sju personer på kontoret i Klippans industriområde (sockerbruket) och du har kollegor i Kina, Hongkong och Litauen. Du rapporterar till försäljningschef.

Tjänsten som säljare till Multi-Teknik är en tillsvidareanställning på 100 % med start enligt överenskommelse.

Om dig
Vi söker dig som har arbetat med försäljning tidigare och är van vid att ringa både nya och befintliga kunder. Du är social och har ett naturligt driv samtidigt som du är införstådd med att kundbearbetning tar tid. Du motiveras av långsiktig försäljningsbearbetning snarare än att komma till snabba avslut.

Det är av största vikt att vara kommunikativ och bygga relationer med människor både över telefon och i kundmöten. Du arbetar bäst självständigt och tar egna initiativ till att utforma din roll utifrån företagets bästa.

Du är mål- och resultatinriktad och strukturerar din arbetstid för att maximera dina insatser. Du har ett utpräglat servicetänk, hög arbetsmoral och ett jordnära och prestigelöst sätt gentemot andra.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du har tidigare arbetslivserfarenhet av försäljning
  • Utbildning på lägst gymnasienivå
  • Ett intresse för teknik
  • Att du kan svenska och engelska i tal och skrift
  • Att du har B-körkort
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Multi-Teknik
Multi-Teknik är ett Göteborgsbaserat företag i elektronikbranschen som etablerade sig redan 1975 och tillverkade då mönsterkort (kretskort) för elektronikindustrin. Sedan 2009 har de lagt ned produktionen och köper färdiga mönsterkort i Asien och säljer på den svenska marknaden. De är etablerade i både Shenzhen (Kina) och i Hongkong.

Kontaktuppgifter
I den här rekryteringen samarbetar Multi-Teknik med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Sandra Tinsveds via sandra.tinsveds@adecco.se.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Säljare, försäljning, teknik, mönsterkort, kretskort, Göteborg, Multi-Teknik, Adecco
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Adecco
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 dec 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.