Konsultchef / Rekryteringskonsult

Konsultchef / Rekryteringskonsult

Mpya startar nytt bolag!

Vill du jobba i ett spetsigt konsultbolag med inriktning mot STEM-kompetenser, och vara med och bygga det? Alltså på riktigt vara med från början, men utan att äta makaroner första året? Det här är en unik chans att bli en del av något nytt, och vara med att ta ansvar för allt från varumärkets själ, till processer och kunderbjudande.

Vad vi ska göra

Vi kommer erbjuda konsulter och rekryteringstjänster på specialist- och chefsnivå, inom STEM, Science Technology Engineering Mathematics. Vilka kompetenser det blir kommer variera beroende på ort. (Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala.) Som sagt, vi utvecklar detta tillsammans.

Hur vi ska göra det:

Värderingar, arbetssätt och struktur får du vara med och påverka och det beror på att vi vill ha dig med på tåget, för vi ska göra detta tillsammans.

Vad vi vill åstadkomma:

Målet är klart. Vi vill tillsammans med dig skapa ett konsultföretag som gör saker lite annorlunda, som tänker nytt, och där skarpa människor stortrivs, utvecklas och känner sig hemma varje dag. Vår ambition är att jobba mycket mot våra kunders forskning och produktutveckling och därmed bidra till teknikutveckling, morgondagens lösningar och en mer hållbar värld.

Vi tänker inte fråga om det låter intressant. För rätt person VET vi att det är intressant. Vi söker dig med erfarenhet ifrån konsult- och rekryteringsbranschen, gärna som Konsultchef eller Rekryteringskonsult.

Välkommen med din ansökan till anna.lannerhjelm@mpya.se eller hör av dig på 0706-213001!

Sökord: Engineering : Science : Konsultchef : Rekryteringskonsult.
Mer info
Kontaktperson Anna Lannerhjelm
Telefon 0706-213001
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Rekrytering, Teknik & Ingenjör, Ingenjör, Kemi, Fysik & Biologi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 16 juni 2019 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Mpya älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!