CFO till innovativt tillväxtbolag inom MedTech

CFO till innovativt tillväxtbolag inom MedTech

Vi rekryterar nu en CFO till ett innovativt tillväxtbolag inom MedTech. Som CFO har du det övergripande ansvaret för den ekonomiska verksamheten. Du kommer ha ett nära samarbete med bolagets VD och agera affärsmässigt bollplank med denne. Du ansvarar för budget, bokslut och finansiell rapportering månads-, kvartals- och årsvis till styrelsen. Du ansvarar även för årsbokslut, skattedeklarationer och övrig extern finansiell rapportering till Nasdaq. I arbetet ingår även ett ansvar för kontakter med externa intressenter så som myndigheter, revisorer och banker.

Huvudsakliga ansvarsområden
  • Ekonomifunktionen med månatliga bokslut
  • Budget/ uppföljning/analys/ styrning mot finansiella mål
  • Finansiell rapportering till Nasdaq First North
  • Compliance regelverk Nasdaq First North
  • Årsredovisningar, bolagsdeklarationer och skattefrågor
  • Utveckling av processer
  • Administration såsom försäkringar, avtal och personal
  • Sekreterare i bolagsstyrelsen
Vem är du?

För att trivas och lyckas i rollen tror vi att du är utbildad civilekonom gärna med revisionsbakgrund.
Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Vi ser gärna att du har erfarenhet från MedTech-branschen och det är ett starkt önskemål att du tidigare har arbetat i ett noterat bolag. Du är en driven och affärsmässig person som brinner för laget. Du är analytisk, noggrann och lösningsorienterad och har förmågan att vända utmaningar till något positivt. Vidare är du pedagogisk, har lätt för att kommunicera finansiell information. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hur gör jag nu?

Vid frågor gällande rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Martin Forssell, 073-381 36 33 alt på martin.forssell@mpya.se
Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Mpya Finance AB
Hemsida https://mpyafinance.se
Sista ansökningsdag 29 nov (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Det krävs enastående människor för att erbjuda enastående tjänster inom ekonomi och finans. Vi på Mpya Finance älskar det vi gör och drivs av att leverera nytänkande, upptäcka möjligheter och se människan - det sista är en självklarhet och gör hela skillnaden!