Fordonsmekaniker

Fordonsmekaniker

Om jobbet
Vi söker nu en fordonsmekaniker till vår butik i Göteborg, Backadal. I din roll som mekaniker kommer du utgöra en viktig del i vårt arbete att ge våra kunder en bra upplevelse och service.
Tjänsten är heltid med 6 månaders provanställning.

Kunskaper
Som en del av vårt team ska du tillsammans med butikschef vara med och driva utvecklingen framåt.

Är du fordonsmekaniker med känsla för kundservice och som trivs med att ta ansvar? Har du erfarenhet och kunskap att arbeta med ATV, scooter/moped, el-fordon/cykel, MC mm. är detta jobbet för dig. Du har fordonsteknisk utbildning eller erfarenhet motsvarande. Du skriver och talar svenska flytande. Minst A eller B körkort är ett krav. Lön enligt erfarenhet och ök.

Vi behandlar alla ansökningar löpande. Tveka inte att skicka in CV och ansökan eller eventuella frågor till: work@swebike.se
Butikschef Fredrik Thorén Tel: 070 397 59 75.
Sista ansökningsdag är 2021-06-13
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Fordon, Fordonstekniker, Mekaniker, Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 juli 2021 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

North European Trust AB är en av Sveriges största importörer och distributörer av mopeder, fyrhjulingar, motorcyklar och mopedbilar samt tillhörande reservdelar och tillbehör. Import sker främst från Asien men även Europa. NET AB är verksamt i Skandinavien med flera olika försäljningskanaler; Swebike med ett produktsortiment för ett 100-tal återförsäljare i Sverige, webbhandel till slutkonsument i Sverige, Norge och Finland samt två butiker, Åstorp samt Göteborg.

Företaget har idag ca 25 anställda medarbetare och haft en positiv samt stark tillväxt sedan starten 2010. Huvudkontor och lager utanför Helsingborg. Företaget ser sina anställda som den största resursen och söker nu ytterligare en målinriktad kollega. Läs mer om oss på: Läs mer om oss på: www.motorsweden.se www.swebike.se www.motornorway.no www.motorfinland.fi eller www.facebook.com/motorsweden