Service Owner Microsoft 365

Service Owner Microsoft 365

Vi söker en Service Owner för Microsoft 365 som kan bidra till att skapa kreativa och moderna lösningar för bilhandeln. I arbetet kommer du att vara delaktig i utformningen av den tekniska infrastrukturen och framtagandet av de tjänster som möter verksamhetens behov. Du blir en del av ett härligt och engagerat team bestående av applikations- och nätverkstekniker som har bred erfarenhet av vår IT-miljö. Motorit är Bilias bolagiserade IT avdelning sedan 2016.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Driva strategisk tjänsteutveckling baserat på Microsoft 365
  • Omvärldsbevakning av trender och nyheter inom Microsoft 365
  • Kravställning och konsekvensanalyser av potentiella nya tjänsteleveranser (SaaS)
  • Tekniskt stöd till vår marknadsavdelning i dialog med interna/externa kunder
  • Tekniskt plattformsansvar för vårt intranät
  • Driva proaktiv förvaltning och utveckling av den digitala arbetsplatsen
  • Genomföra utbildning och stötta förändringsinitiativ internt inom organisationen
  • Regelbunden dialog, kravinsamling och behovsanalys tillsammans med verksamheten
  • Initiera och leda teknikprojekt inklusive planering, riskhantering och budgetansvar
Vad vi önskar av dig

På det personliga planet är du kommunikativ, bra på att lyssna och samarbeta. Du inspireras av att ta eget ansvar, få saker gjorda och är orädd för att fatta beslut. Vi värdesätter att du har en kundfokuserad inställning kompletterad med ett tekniskt kunnande för att kunna hitta möjligheter och lösningar med hjälp av framtidens teknik.

Dina arbetsdagar kommer vara varierande med flera parallella spår vilket du ser som positivt. Du har examen från högskola och flera års arbetslivserfarenhet kopplat till Microsoft 365 och fler av de områden som är relevanta för tjänsten. Du har erfarenhet av att arbeta i en global miljö och goda kunskaper om att leda i förändring. Tidigare erfarenhet av att arbeta med ITIL och agila arbetssätt är meriterande.

Det här erbjuder Bilia/Motorit

Vi vill att våra medarbetare ska må bra, både på och utanför jobbet, därför har Bilia medarbetarnas framtid, hälsa och privatliv i åtanke och arbetar aktivt för att främja välmående och trygghet. Några av de förmåner som Bilia erbjuder är: Föräldralön/föräldrapenningtillägg, friskvårdsbidrag, medarbetarpension och personalrabatter på service, reparationsarbete, drivmedel och biluthyrning.

Då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Daniel Thorin
Telefon 010 497 92 47
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 30 juli 2022 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom service och försäljning av personbilar, transportbilar och lastbilar och tjänster såsom finansiering och försäkring. Biliakoncernen omsatte drygt 30 miljarder kronor under 2020. I Sverige är vi auktoriserade återförsäljare för Volvo, BMW, Toyota, Mercedes, Renault, Lexus, MINI, Porsche, Nissan, Dacia, Smart och Alpine samt har drivmedels- och biltvättstationer. Bilia finns i sex regioner: Stockholm, Göteborg, Malmö, Mälardalen, Skaraborg och i norra Sverige. Vår affärsidé är att erbjuda service, bilförsäljning och tilläggstjänster för ett enklare bilägande - kort sagt en bättre upplevelse för våra kunder. Läs mer om oss på bilia.com