MOORE söker revisorsassistenter till hösten 2022

MOORE söker revisorsassistenter till hösten 2022

Kommer du att vara nyutexaminerad hösten 2022 eller har något års erfarenhet inom redovisning/revision och vill arbeta hos en framgångsrik och expansiv revisionsbyrå?

MOORE söker nu dig med akademisk utbildning inom ekonomi. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en trivsam arbetsmiljö med inflytande över ditt arbete och stora möjligheter till utveckling.
Som revisor hos MOORE kommer du att arbeta med revision av kundernas räkenskaper och förvaltning. I arbetsuppgifterna ingår även konsultationer anpassade efter den enskilda kundens behov och förutsättningar.
Arbetet som revisor medför mycket kundkontakt och du kommer att få utveckla din förmåga att skapa egna relationer och ta eget ansvar.

Vi söker dig som till hösten 2022 kommer vara nyutexaminerad alternativt arbetat något år som revisorsassistent eller som redovisningsekonom.
Du har akademisk utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning/revision och uppfyller kraven för att i framtiden kunna bli auktoriserad revisor.

Vi ser gärna att du som person är duktig på att bygga relationer då rollen innebär mycket kontakt med både kunder och kollegor.
Du har lätt för att samarbeta och jobba mot uppsatta mål. Vi vill att du är analytisk, ansvarsfull, tar egna initiativ och strävar efter att utföra ditt arbete med hög kvalitet.
Arbetet har också i perioder högt tempo vilket kräver stresstålighet och god prioriteringsförmåga.
Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska då MOORE är del av en global organisation med delvis internationella kunder.

MOORE är en byrå med hög ambitionsnivå och många intressanta kunder inom olika branscher med varierande storlek.
Kunderna är framför allt medelstora ägarledda bolag, men här får du även arbeta med större företag och publika företag.
MOORE är en entreprenörsorienterad och platt organisation med fokus på engagemang, personlig service och kvalitet. Hos oss får du tidigt möjlighet att ta ett stort eget ansvar och påverka ditt arbete.
Då våra medarbetare är vår största tillgång satsar vi på individuell utveckling och du kommer att få ta del av ett gediget utbildningspaket.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Jessica Broman på telefon 0734-193909.
Ansökan skickas till jessica.broman@mooresweden.se
Mer info
Kontaktperson Jessica Broman
Telefon 0734-193909
Email Mejla Jessica Broman
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.mooresweden.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är idag ca 140 personer i Sverige som arbetar inom affärsområdena revision, redovisning och skatt varav ungefär 50 personer på vårt kontor i moderna lokaler nära vattnet i centrala Göteborg.
Vår verksamhet präglas av goda relationer och delaktighet. Vi eftersträvar en hög grad av teamkänsla där kunskapsutbytet ska vara enkelt.
MOORE är bland de 10 omsättningsmässigt största revisionsbyråerna. Vi har 7 kontor i Sverige och ingår i ett globalt nätverk med 29 000 medarbetare i 113 länder.