Försäljningssupport - Franschise för solskydd

Försäljningssupport - Franschise för solskydd

Vill du vara med och utveckla och supporta befintliga butiker och även projektera nya enligt Moogios franchisekoncept? Vi är ett marknadsledande bolag inom Solskydd som fortsätter att växa starkt, kom och var med på resan!

Till vårt supportkontor i Göteborg söker vi en blivande stjärna som support till våra franchiseägda solskyddsbutiker. Arbetsuppgifterna är varierande och innehåller både försäljning, teknik och att utveckla våra affärer och du kommer både jobba på kontoret, ute hos kunder och franschistagare. Till detta kommer även spännande utvecklingsprojekt vi driver för kedjan.

Arbetsuppgifter

· Stötta och supporta försäljning, KPI:er, kundmöten, leverantörskontakter

· Bevaka och lämna in anbud för offentliga upphandlingar

· Besöka de svenska butikerna och kvalitetssäkra Moogio konceptet

· Att rätt kompetens finns för montage, gärna även som teknisk support

· Säkerställa att kommunikation till kedjan når ut via vårt intranät

Profil

Känner du att beskrivningen stämmer in på det du vill och kan så vill vi att du söker. Vår bild av dig är att du har du en bakgrund inom försäljning och har du jobbat i/med en franchiskedja är det ännu bättre då du har insikt i deras vardag. Datorn och system för försäljning och kommunikation är självklara verktyg. Som du ser varierar uppgifterna och du behöver kunna strukturera och prioritera när det händer många saker samtidigt. För att trivas uppskattar du en miljö där förändring är vardag och där vill du bidra med ett högt engagemang kombinerat med humor och vilja att ha kul på jobbet tillsammans. Du är inte bara bra i teamet, du är bra för teamet.

Vi erbjuder

Du blir en del av ett ambitiöst team med härliga kollegor och en verksamhet som vill och vågar sticka ut och vara annorlunda. Med ett starkt team och duktiga Franschistagare i ryggen kommer du kunna göra skillnad. Självklart är vi kollektivanslutna.

Låter det intressant?

Du kan läsa mer om oss på moogio.se. Annonsen är kvar tills vi hittat rätt person så sök tjänsten idag genom att skicka ansökan till jobb@moogio.se. Märk ansökan med Franchisesupport. Dit kan du även maila om du har frågor. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Marknadsföring
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.moogio.se
Sista ansökningsdag 13 aug 2022 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

NORDENS LEDANDE BUTIKSKEDJA FÖR SKRÄDDARSYTT SOLSKYDD. SEDAN 1956.

Moogio har arbetat med solskydd i över 60 år. Idag är vi Nordens ledande kedja för skräddarsytt solskydd och fönsterinredning, med butiker på 31 orter i Sverige och Danmark. Vi är specialister på solskydd och har ett stort utbud av bland annat högkvalitativa markiser, persienner, rullgardiner och klassiska gardiner. Under åren har vi lärt oss att en lösning sällan passar alla. Därför skräddarsyr vi alltid varje produkt enligt våra kunders önskemål och behov. För att solskyddet ska få exakt rätt utseende hjälper vi också till med både mätning och montering.