Lager/Butik Distrikt Göteborg

Lager/Butik Distrikt Göteborg

Vill Du vara del i ett framgångsrikt företag? Har Du hög energi och ett intresse av att skapa goda relationer samt göra affärer?

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som har vilja och attityd att förse svensk industri med kunskap och produkter med målet att öka våra kunders produktivitet och maskintillgänglighet. Du kommer att arbeta med lager, butik och ordermottagning. Med hög servicenivå och gott affärsmannaskap ska Du ta reda på kundens behov och hjälpa kunden till en bra lösning.


Tjänsten innebär att Du arbetar på vårt lager och i vår butik. I det dagliga arbetet kommer Du att jobba med gods in och ut, för inventering och ordning och reda på lagret och i butiken. Du hjälper kunder över disk med identifikation och anskaffning av industrikomponenter.


Rollen som rådgivare i frågor kring våra produkters användningsområden är viktig, men ett professionellt bemötande i kontakterna med våra kunder och din tekniska nyfikenhet och villighet att hjälpa är det som avgör hur väl Du kommer att lyckas i din roll. Vi har löpande internutbildning inom våra produkt- och tjänsteområden och Du får ett kunnigt team som stöd.

Kvalifikationer
Vi ser att Du har genomfört din gymnasieutbildning. Viss arbetslivserfarenhet är önskvärd men inget krav.

Personliga egenskaper
Du har ett brinnande intresse för kundservice. Du har god förmåga att uppnå resultat genom bra planering, genomförande och uppföljning. Hög energi, driv samt ordning och reda är viktiga egenskaper.Vi ställer höga krav, men erbjuder i gengäld en professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling. Vi är ett bra sammansvetsat team där alla har stort fokus på kund samt att stämningen hos oss ska vara positiv och energigivande.

Om Du har några frågor kontakta Lagerchef Robert Emanuelsson, tfn: 031-340 99 07
Välkommen med Din ansökan.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning, Butik, Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.momentum-industrial.com
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Momentum Industrial AB förenklar kundernas vardag och ökar deras lönsamhet genom att erbjuda kvalitativa industrikomponenter och tjänster till lägsta totalkostnad. Vi finns representerade i Sverige, Norge och Danmark med över 330 medarbetare och omsätter ca 1 miljard SEK. Momentum Industrial AB ingår i Momentum Group som är noterat på Stockholmsbörsen.