HR Manager till Moment Group - upplevelsekoncern - Göteborg

HR Manager till Moment Group - upplevelsekoncern - Göteborg

Roll och ansvarsområden
Moment Groups målsättning är att genom fortsatt tillväxt vara ledande inom upplevelsebranschen i Skandinavien och en attraktiv arbetsplats med moderna förhållningssätt. Som en del i satsningen har bolaget beslutat att anställa en HR Manager som får ansvar för att skapa en drivande och ändamålsenlig HR-funktion. Under pandemin och idag bedrivs HR-arbetet av två HRBP konsulter på deltid.

Vi söker dig som vill ta ansvar för den strategisk HR-planen för hela koncernen med fokus på implementering av gemensamma rutiner och processer, ledarskapsfrågor och värderingar. Du förväntas samordna arbetet med rekrytering och kompetens- och ledarutveckling, samt driva aktiviteter inom Employer Branding och Talent Management. Du fungerar som konsultativt stöd till ett 30-tal chefer i koncernen för att bidra till utvecklingen av affären ur ett HR-perspektiv.

Andra viktiga ansvarsområden är medarbetarundersökningar, gemensamma riktlinjer och policys, lönekartläggning och säkerställandet av ett aktivt jämställdhets- och mångfaldsarbete. Du har regelbunden kontakt och samarbete med externa organisationer såsom arbetsgivar- som fackliga organisationer.

Moment Group erbjuder
Vi erbjuder en arbetsmiljö där du möter kollegor med ett brinnande engagemang för att skapa upplevelser som våra gäster vill dela med familj, vänner eller kollegor - och som blir ett minne för livet. I rollen arbetar du nära verksamheten, är del av koncernledningen och rapporterar till koncernchefen. Placering på huvudkontoret i Göteborg.

Din bakgrund, erfarenhet
Vi söker dig som har relevant HR-utbildning och troligen mer än 10 års erfarenhet av övergripande, kvalificerat HR-arbete i en geografiskt spridd organisation med decentraliserat ansvar. Du har drivit förändrings- och utvecklingsarbete, samt har vana av att bygga strukturer och förädla processer inom HR och du trivs med att arbeta både operativt och strategiskt.

Som person har du hög integritet, är affärsmässig, lösningsorienterad och är duktig på att bygga relationer på alla nivåer. Du är tydlig och skapar förtroende. Du är en god kommunikatör som kan företräda HR-frågorna på ett professionellt sätt i organisationen och vill bidra till att Moment Group fortsatt kommer vara ledande i upplevelseindustrin.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via maquire.se senast den 7 oktober. Vid frågor kontakta Maria Hörnestam, 076 338 76 46 eller Åse Torbjär Granath, 076 338 87 97.
Mer info
Kontaktperson Maria Hörnestam
Telefon 031-788 22 57
Område Göteborgs stad
Yrkesroll HR & Personal, Personalchef
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Maquire Sverige AB
Sista ansökningsdag 7 okt 2022 (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Många starka varumärken, 13 egna arenor i Skandinaviens största städer och omfattande kundrelationer i kombination med engagerade medarbetare som tillsammans skapar en unik bredd av upplevelser - allt samlat i en mission "Great moments in people's lives". Varje år skapas upplevelser för fler än 2 miljoner gäster och verksamheterna bedrivs i tre affärsområden med kontor i Göteborg, Stockholm, Köpenhamn, Oslo och Falkenberg. Show, musikal, teater, konsert, club, event, aktivitetsarenor och bistro är en del av det som står på menyn inom Moment Group - en av de ledande aktörerna inom upplevelseindustrin! Läs mer på momentgroup.com