Konstruktör till Modul-system AB HH, Göteborg

Konstruktör till Modul-system AB HH, Göteborg

Vi söker dig som drivs av teknik och innovation med fokus på långsiktig utveckling!

Projektledande Konstruktör

Göteborg


Som konstruktör vid Modul-System kommer du att arbeta med, samt ansvara för projekt inom såväl nykonstruktion som befintliga produkter. Ditt huvudfokus ligger på konstruktion i CAD där du ansvarar för att driva konstruktionsuppdraget framåt genom hela processen, från koncept till färdig produkt.

Våra system är modulära och kan skräddarsys efter kundens behov. Vi jobbar med systemen i sin helhet och producerar i vår egen fabrik i Mullsjö, utanför Jönköping. De befintliga produkterna lagerhålls i vårt centrallager samt i nationella lager, vilket möjliggör för snabba leveranser till våra kunder i över 50 länder världen över.

"Jag kom i kontakt med Modul-System under min tid på Chalmers, och har nu arbetat här i drygt två år. Alla är drivna och väldigt kompetenta. Det jag tycker är mest stimulerande med jobbet är att det är stor variation i arbetet. I regel styrs dagarna av vilka projekt som är pågående och vad som händer ute på de olika marknaderna.

Vi jobbar tätt i teamet och hjälps åt för att klara de utmaningar vi ställs inför under en dag. Vi jobbar även med många spännande utvecklingsprojekt och kunder vilket ger känslan att man "är med där det händer".

De främsta fördelarna med att vara en del av Modul-System är att man är en del av ett snabb-rörligt företag som hela tiden utvecklas. Det är också en platt organisation där varje individ har en viktig del i att helheten blir bra."

- Oscar Ehner, Produktchef

Arbetsuppgifter
Du arbetar i nära samarbete med kollegorna vid fabriken i Mullsjö, där du även kommer att göra enstaka besök. Som stöd i ditt arbete har du även tillgång till diverse forskningsinstitut, laboratorier etc.

Resor i tjänsten kommer att vara aktuellt, för att exempelvis stödja våra dotterbolag eller besöka mässor och leverantörer. Vi arbetar med moderna elektroniska system som möjliggör digitala möten.
 • Ansvara för tidsplanering och budget i projekten
 • Tillgodose att produkterna håller hög kvalitet
 • Kravställa mot inköpsavdelningen
 • Kontakt med leverantörer och kunder
 • Leda och fördela arbetet med externa konsulter för specialistkompetens
 • Förbereda arbetet inför produktion i nära kommunikation med fabriken
Din Profil
Några års erfarenhet som konstruktör inom mekanik och/eller mekatronik med vana att arbeta i projekt, där du dokumenterar dina insatser på ett strukturerat sätt för att kunna förmedla och spåra arbetet.
 • Högskoleingenjörsexamen eller motsvarande
 • Erfarenhet av att arbeta med plåt- och plastkonstruktion
 • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
 • Kunskaper i SolidWorks är meriterande men inget krav
 • Meriterande med kunskap om fordonsel (svagström)
Som person är du initiativtagande, trygg och drivande i ditt eget arbete. Det är viktigt att du är servicemedveten och kommunikativ med intresse att etablera och underhålla kontakter. Vidare har du god analytisk förmåga och ett stort intresse för teknik och innovation.

Vi erbjuder

Ett självständigt arbete i en platt och innovationsdriven organisation, där du får möjlighet att bidra med din kompetens. Inom Modul-System ger vi alltid personer som presterar ett ökat ansvar och en spännande karriärutveckling.

Kontakt

För mer information om tjänsten eller din ansökan kontakta rekryteringskonsult Malou Magnusson 0707-588745 eller Nicole Diener 0735-258686.

Ansökan

Urval sker löpande och vi ser gärna att du ansöker så snart som möjligt!

Välkommen med din ansökan!

Modul-System är en av Europas ledande helhetsleverantörer av inredningar och utrustning till kommersiella fordon. Företaget finns representerat i hela Europa, samt försäljning i ytterligare ett antal länder globalt. Koncernen har ca 300 anställda. Huvudkontoret ligger i Göteborg (Mölndal) och produktionsanläggningen finns i Mullsjö. Företaget satsar på tillväxt och befinner sig i en stark expansion med flera nya affärsområden. Modul-System ingår i Lifco koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 10 mars 2021 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.