MODIS Sweden söker projektledare inom produktutveckling.

Modis Sweden AB · Data & IT · 1 mars

Om jobbet

Är du en erfaren och engagerad projektledare? Då har vi ett spännande uppdrag till dig hos vår kund inom fordonsindustrin.

Arbetsbeskrivningen

Ditt uppdrag går ut på att agera som representant för kunden för att säkerställa leveransen av högkvalitativa produkter. Du kommer att arbeta tillsammans med det globala produktkvalitetsteamet för att säkerställa produktkvalitén samt leda problemlösningsteamet, hantera kvalitetsproblem från start till leverans och fatta beslut gällande diverse produktjusteringar.

Kvalifikationer

För att lyckas i den här tjänsten anser vi att du bör ha flera års erfarenhet av att driva större projekt. I ditt arbete är du organiserad, kommunikativ med en hög prioriteringsförmåga. Du har en hög drivkraft som ter sig i din vilja att ta dig an utmaningar på ett positivt och beslutsamt sätt. Samarbete är någonting som du värderar högt men du ska även kunna arbeta självständigt. Du har en förmåga att överblicka helheten och leder ditt team på ett engagerat sätt. Eftersom det råder resor till kund, leverantör och fabriker är det viktigt att du är flexibel. Du har mycket goda språkkunskaper i både svenska och engelska samt uttrycker dig väl i tal och skrift. Dessutom har du mycket goda kunskaper i Office-paketet.

Meriterande

God förståelse av alla aspekter inom kvalitetsmetoder, verktyg för produktionsutveckling samt erfarenhet i elektroteknik/SW konstruktion och problemlösning inom området.

Om anställningen

Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd via MODIS Sweden AB och arbeta hos vår kund. Vi erbjuder dig möjligheten att utveckla din egna sociala och professionella nätverk genom att arbeta med attraktiva företag. Dessutom får du chansen att arbeta med uppdrag som aldrig når den öppna marknaden.

Om MODIS

Modis representeras av över 80 kontor i USA, Kanada, Italien, Belgien, England, Frankrike, Polen, Norge och nu även i Sverige.Vår kärlek till innovation är djup. Vi har under de senaste 30 åren levererat toppkonsulter och IT-lösningar och är stolta över de relationer vi har byggt med företag och kandidater.

MODIS har arbetat med ledande företag som Apple, eBay, Amazon, Coca-Cola och flera globala kunder som vi arbetar med hemma i Sverige. Därför är vi mycket glada över att expandera på den svenska marknaden inom ingineeringssektorn på ett lika dynamiskt och innovativt sätt. Vi är stolta att presentera Modis Engineering som lanserades januari 2017.

Kontakt

Om du har några frågor om tjänsten, vänligen kontakta ansvarig Business Manager, Behija Jusufovic per telefon 0317643505 eller ansvarig Sourcer, Duaa Bastawy på 0736847038.

Notera att vi inte tar emot ansökningar via mejl utan du ansöker genom att registrera din profil och bifoga din ansökan via länken nedan så snart som möjligt.

Intervjuer sker löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Jobbfakta
Ort
Göteborgs stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Data & IT
Underkategori
Projektledare
Publicerad

10 dagar sedan

Sista ansökningsdag

1 mars

Om företaget

Modis levererar värde utifrån en bred bas av tjänster och kompetenser inom IT-konsult- och specialistmarknaden. Vi utför headhunt, rekryterar och tillhandahåller konsulter inom områden som systemutveckling, testning, infrastruktur, informationssäkerhet, projektledning, kravhantering och mobila applikationer.