Redovisningskonsult Göteborg

Redovisningskonsult Göteborg

Brinner du som vi, för att hjälpa företagaren till en enklare vardag?

Som redovisningskonsult hos Modern Ekonomi arbetar du med ett flertal kunder i olika storlek och branscher, både självständigt och tillsammans med våra övriga konsulter. Vi söker dig som behärskar flödet från bokföring till bokslut och som även arbetat med årsredovisningar och deklarationer. Det är meriterande om du är auktoriserad redovisningskonsult med erfarenhet från redovisningsbyrå. Vi ser gärna att du har god kommunikativ förmåga samt är prestigelös och hjälper till där det behövs.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten eller Modern Ekonomi som bolag – tveka inte att kontakta Ann-Catrin Kronqvist 031-383 93 04.

Intervjuer sker löpande – så skicka in din ansökan idag!
Mer info
Kontaktperson Ann-Catrin Kronqvist
Telefon 031-383 93 04
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.modernekonomi.se
Sista ansökningsdag 20 juli (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Modern Ekonomi är en lokalt förankrad redovisningsbyrå med rikstäckande resurser.
För att få den bästa lösningen tror vi på en personlig, nära och varaktig relation med kunden. Vår målsättning är att vara en modern och resursstark byrå med hög kunskapsnivå för såväl det mindre som det medelstora företaget.
Koncernen startade år 2006 och finns med drygt 160 medarbetare fördelade på 15 platser. Huvudkontoret finns i Västerås. Modern Ekonomi är sedan februari 2014 noterat på Nasdaq First North