Återförsäljare till Göteborg med omnejd

Återförsäljare till Göteborg med omnejd

Vi söker dig som vill bli egen företagare med stark entreprenörsanda och driv till Sveriges ledande företag i branschen. Du blir vår representant på din lokala marknad.

Som återförsäljare hos Mockfjärds Fönstermästaren AB har du de bästa fönsterlösningar för varje enskild kund. Du arbetar med kompletta fönsterbyten utefter varje kunds behov. Som återförsäljare hos oss jobbar du med ensamrätt i ett geografiskt distrikt. Det är du som bearbetar inkommande förfrågningar/leads och det är även du som gör den lokala marknadsbearbetningen för att attrahera nya kunder. Montagen sköts av ditt lokala montageteam, kontrakterade via Mockfjärds Fönstermästaren.
Dina kunder är privatpersoner som är villaägare. Detta innebär att du besöker inbokade kunder i deras hem. Du möter kunder som har tagit kontakt med oss och har ett uttalat behov. Din roll som återförsäljare innebär att du är Fönstermästaren kring våra produkter och lösningar, du är rådgivande samt jobbar mot våra tydliga gemensamma mål. För att nå dessa mål har du full support från hela vår organisation.

Du kommer som återförsäljare att driva ditt eget bolag (aktiebolag) och vi jobbar enligt reglerna för Handelsagentur. Vi ger dig förutsättningar för detta genom att erbjuda dig ett starkt introduktionsprogram innehållande utbildning, coachning och mentorskap mm.

Omfattning: Heltid. Körkort är ett krav.

Sista ansökningsdag: 19 november 2018. Intervjuer och tillsättning sker löpande, ansök därför omgående.

För information: David Skoog tel 072-740 56 57

Så lyckas du som återförsäljare på Mockfjärds, se länk: https://mockfjards.se/karriar/aterforsaljare

Kvalifikationer:
Vi ser att du minst har 3-årig gymnasial eller annan likvärdig utbildning/bakgrund och du behärskar svenska bra i såväl tal som skrift. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och kommer att ge dig grund och vidareutbildningar i vår interna Akademi. För att trivas hos Mockfjärds Fönstermästaren behöver du vara trygg, social och ansvarstagande. Vi söker dig som är målinriktad och har ett enormt eget driv. Det är viktigt att du har ett strukturerat arbetssätt och en vilja att arbeta offensivt mot gemensamma mål.
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 19 nov (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mockfjärds Fönstermästaren AB riktar sig mot villaägare i Sverige. Vi är ett expansivt familjeföretag från Dalarna som ingår i den världsledande VKR-Gruppen från Danmark. Vi växer ständigt och har många nya mål i sikte. Därför söker vi nu ytterligare medarbetare som vill vara med att förändra fönstersverige.
Företaget omsätter idag ca 500 miljoner kronor och sysselsätter ca 400 personer.

Mockfjärds Fönster AB ingår i Dovista-koncernen, som är en division inom VKR-Gruppen