Servicetekniker till Mjuk Biltvätt

Servicetekniker till Mjuk Biltvätt

ServiceteknikerVill du arbeta som servicetekniker / mekaniker för Sveriges


främsta biltvättkedja?

Mjuk Biltvätt har funnits sedan 1997 och är idag Sveriges största biltvättskedja. Som servicetekniker hos oss blir din främsta uppgift att utföra servicearbeten och reparationer på våra tio bemannade och två obemannade biltvättanläggningar.

Du kommer att utföra både akuta reparationer, förebyggande underhåll och större planerade arbeten. Arbetet sker i huvudsak i Göteborgsområdet men resor till Stockholm och Malmö förekommer. Du ingår i ett team tillsammans med vår nuvarande mekaniker och du rapporterar närmast till vår tekniska chef.

Om dig

Vi söker dig som jobbat ett par år, gärna med varierade uppgifter inom underhåll och reparation.

Du är en engagerad problemlösare och har en vilja att utvecklas och att bidra till verksamheten. Du har ett metodiskt och strukturerat arbetssätt och trivs med att arbeta självständigt såväl som i grupp. Utöver det är du en flexibel person som gillar att vara behjälplig.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en omväxlande och rolig tjänst med goda löne- och tjänstevillkor och tillgång till egen arbetsbil. Vi är ett växande bolag och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter.

Krav:
  • Tidigare erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • B-körkort
  • Goda språkkunskaper i svenska
  • Möjlighet att arbeta flexibla arbetstider (jour förekommer)
Meriterande:
  • Erfarenhet av arbete inom automation
  • Kunskaper inom VVS
  • Kunskaper inom el
Tjänstgöringsort:
Göteborg

Antal tjänster:
1

Omfattning:
Heltid. Tillsvidare med sex månaders provanställning.

Arbetstider:
I huvudsak vardagar, dagtid men helg- och kvällsarbete kan förekomma.

Lön:
Fast lön

Tillträde:
Omgående eller enligt överenskommelse

Frågor:
För mer information om tjänsten (ej ansökan) kontakta Teknisk chef Mathias Waern, via e-post: mathias.waern@mjuk.se

Ansökan:
Urval och intervjuer sker löpande. Skicka gärna din ansökan så snart som möjligt.

Mjuk Biltvätt Sverige AB är ett snabbt växande bolag bestående av totalt tio större biltvättanläggningar i Göteborg, Stockholm och Malmö. I samma koncern ingår bl.a. Din Biltvätt Sverige AB, Lixon Fastigheter AB och Nordiska Skyltfabriken AB. Vi har vårt huvudkontor i centrala Göteborg. Totalt har koncernen 70 anställda och omsätter ca 65 miljoner kronor.

Sökord: Servicetekniker, Underhåll, Service, Servicereparatör, Underhållsmekaniker, Underhållstekniker
Mer info
Område Göteborgs stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering AB
Sista ansökningsdag 17 dec 2020 (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Denna rekrytering hanteras av Intenso Teknikrekrytering som är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och IT. Vår vision är att rekrytering ska vara enkelt. Vi har lösningarna som gör det enkelt. Oavsett hur ni vill att vi hjälper er så finns det en enkel lösning hos oss. Vi ska ge vår kunder kostnadseffektiva lösningar med hög leveransprecision. Search är en viktig del i vårt arbete. För våra uppdragsgivare är det en trygghet att veta att oddsen för en lyckad rekrytering är goda även i de svåraste fallen. Vi ingår i samma koncern som Säljpoolen, ett av Sveriges ledande rekryteringsföretag inom sälj och marknadsföring. Med hjälp av vårt gemensamma, egenutvecklade rekryteringssystem Masterhelp har vi byggt upp en stor databas av kvalificerade kandidater och smarta tekniska lösningar för effektiv rekrytering.